Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Pyper America Smith. De nieuwste catwalk-rebel!

Pyper America Smith. De nieuwste catwalk-rebel!

It-girl en social media fenoneem Cara Delevingne heeft op het ogenblik geduchte concurrentie te verduren. …

pyper-america-smith-04
Pyper America Smith, ph. Charlotte Mesman

It-girl en social media fenoneem Cara Delevingne heeft op het ogenblik geduchte concurrentie te verduren. Steeds meer modellen veroveren de wereld via het net. Gigi Hadid, Kendal Jenner en nu ook Pyper America Smith.

Pyper America is echt een fenomeen. Deze achttienjarige blonde is de allernieuwste ‘catwalk rebel’ en ook daarmee steekt ze Cara naar de kroon. De hoogblonde Amerikaanse debuteerde dit modeseizoen op de catwalk en veroverde de modewereld met haar kwikzilveren persoonlijkheid.

Overigens is Pyper bepaald geen dom blondje en heeft ze veel meer omhanden dan alleen maar mooi zijn en runways lopen. Ze speelt voortreffelijk bas en maakt deel uit van de The Atomics, een rockgroep die bestaat uit Pyper (of course), haar twee zusjes Starlie Cheyenne, Daisy Clementine en haar broer, topmodel Lucky Blue!

Pyper America en Lucky Blue waren al samen te zien in de reclamecampagne van Moncler. Lucky Blue brengt tijdens de modeweken duizenden fans op de been en we verwachten dat Pyper dat binnenkort ook zal gaan doen.

Wij ontmoetten Pyper backstage bij de show van Ermanno Scervino. De girl is echt gorgeous en is bepaald niet verlegen. Terwijl ik een paar woorden met haar wisselde, nam ze één van mijn haarlokken en draaide die om haar vinger. Daarna poseerde ze met ongelooflijk veel verve en enthousiasme, iets wat in de hedendaagse modellen vaak ver te zoeken is. Er moest zelfs een visagist aan te pas komen om haar make-up te herstellen want tijdens een pose tegen een deur liep ze een grote grijze veeg over haar wang op. Maar dat kon Pyper niets schelen.

Leer Pyper America kennen. Voor je het weet is ze de NEXT BIG THING…

pyper-america-smith-03
Pyper America Smith, ph. Charlotte Mesman
pyper-america-smith-02
Pyper America Smith, ph. Charlotte Mesman
pyper-america-smith-01
Pyper America Smith, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE