Models We Love. Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof

Models We Love. Leer de Nederlandse modellen Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof kennen. Bekijk de video waarin deze Nederlandse schoonheden elkaar interviewen.

Models We Love. Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof
Models We Love. Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof

De Milan Fashion Week is in volle gang. We brengen onze dagen backstage door. Daar is het hollen of stilstaan. Als de modellen worden gekapt en opgemaakt, is er weinig te fotograferen. Pas als ze helemaal klaar zijn, wordt het – voor mij althans – interessant en probeer ik zoveel mogelijk beauty foto’s te maken.

Na een paar showdagen ga je gezichten herkennen en beginnen de modellen me gedag te zeggen. Vooral met de Nederlandse modellen is vaak een klik. Zoals met Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof. Deze meisjes kom ik elke dagshow wel een paar keer tegen. Dan is het foto’s maken, en even lekker bijkletsen in het Nederlands.

Bij de Fashion Show van Maryling interviewden Willemijn en Noëlle elkaar. Het is een kort interview omdat de show ging beginnen en de meisjes vlug hun plaats in de rij moesten innemen. Maar toch is deze snapshot video lang genoeg om deze Hollandse schoonheden een beetje beter te leren kennen.

Bekijk de video met de Nederlandse modellen Noëlle Nijhof en Willemijn de Kock. Thanks, girls!

Door: Charlotte Mesman voor Trendystyle

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE