Trendystyle.net | Fashion trends | Models We Love. Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof

Models We Love. Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof

Models We Love. Leer de Nederlandse modellen Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof kennen. Bekijk de video waarin deze Nederlandse schoonheden elkaar interviewen.

Models We Love. Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof
Models We Love. Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof

De Milan Fashion Week is in volle gang. We brengen onze dagen backstage door. Daar is het hollen of stilstaan. Als de modellen worden gekapt en opgemaakt, is er weinig te fotograferen. Pas als ze helemaal klaar zijn, wordt het – voor mij althans – interessant en probeer ik zoveel mogelijk beauty foto’s te maken.

Na een paar showdagen ga je gezichten herkennen en beginnen de modellen me gedag te zeggen. Vooral met de Nederlandse modellen is vaak een klik. Zoals met Willemijn de Kock en Noëlle Nijhof. Deze meisjes kom ik elke dagshow wel een paar keer tegen. Dan is het foto’s maken, en even lekker bijkletsen in het Nederlands.

Bij de Fashion Show van Maryling interviewden Willemijn en Noëlle elkaar. Het is een kort interview omdat de show ging beginnen en de meisjes vlug hun plaats in de rij moesten innemen. Maar toch is deze snapshot video lang genoeg om deze Hollandse schoonheden een beetje beter te leren kennen.

Bekijk de video met de Nederlandse modellen Noëlle Nijhof en Willemijn de Kock. Thanks, girls!

Door: Charlotte Mesman voor Trendystyle

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE