Beleef de modewereld mee. Ga backstage met deze Trendystyle video vanuit Milaan

Ga mee backstage met Trendystyle. Beleef het gebeuren achter de schermen mee. Modellen, fotografen, hair stylisten en visagisten. Het is een drukte van jewelste. Bekijk onze backstage video!

Deze week wonen wij van Trendystyle zo ongeveer backstage bij de shows van de Milan Fashion Week voor herfst winter 2019 2020. Toch heb ik wel geteld maar één fashion show gezien! Nog voor aanvang van elke show ben ik al weer op weg naar de volgende show om daar achter de schermen te gaan.

Eerlijk gezegd is backstage fotograferen leuker dan frontstage gaan. De shows zijn een spektakel maar backstage gebeurt het. Daar zijn vakmensen aan het werk om de modellen klaar te maken voor de runway. De föhns loeien en het haar van de meisjes wordt voor de zoveelste keer deze week ‘mishandeld’. De visagisten zitten op een rij aan lange tafels met spiegels, ieder bij zijn of haar eigen ‘station’ (werkplek), om de modellen op te maken.

Bij grotere shows zijn er ook tal van fotografen backstage. Hoe inspirerender de look, hoe beter de stemming. Bij Byblos was het superdruk en was de sfeer goed. Iedereen had er echt zin in. We fotografeerden en filmen erop los en kwamen met enorm veel materiaal thuis. Bekijk de video hieronder maar eens en beleef het gebeuren backstage mee!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE