Nederlands topmodel Imaan Hammam is een doorzetter

Imaan Hammam is een exotische schoonheid (haar moeder komt oorspronkelijk uit Marokko, haar vader uit Egypte) en de modewereld ligt aan haar voeten.

Wij ontmoetten het topmodel backstage bij de Fashion Show van Dsquared2 en interviewden haar tijdens de manicure (Imaan kreeg lange, gele nepnagels opgeplakt).

Het was nog vroeg op de morgen en we zijn ervan overtuigd dat Imaan liever in haar eigen bed had gelegen (dat gold trouwens ook voor ons). In plaats daarvan stond ze voor de camera en vertelde ons over de Fashion Week, over hoe ze als model begonnen is en hoe je het moet aanpakken als je zelf ook model wilt worden. Dank, Imaan!

Bekijk het video interview en ontdek de Imaan achter de fantastische catwalkfoto’s en tijdschriftencovers.

imaan-hammam-dsquare2-01
Imaan Hammam backstage bij Dsquared2, ph. Charlotte Mesman
imaan-hammam-dsquare2-02
Imaan Hammam op de catwalk van Dsquared2, ph. Charlotte Mesman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE