Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Nederlands model Elza Luijendijk

Nederlands model Elza Luijendijk

Tijdens de modeweken kijk ik natuurlijk extra uit naar Nederlandse modellen. Modellen uit ons land …

elza-luijendijk05 elza-luijendijk04 elza-luijendijk03 elza-luijendijk02Tijdens de modeweken kijk ik natuurlijk extra uit naar Nederlandse modellen. Modellen uit ons land doen het op moment supergoed: Daphne Groeneveld, Bette Franke, Melissa Tammerijn, Mirte Maas, Nimue Smit, Ymre Stiekema en zo kan ik nog wel even doorgaan.  Een nieuw gezicht – althans voor mij – was Elza Luijendijk. Ik fotografeerde haar na afloop van de show van Kenzo in Parijs. Elza zit in de lift. Ik zag haar op verschillende catwalks en lag net dat ze Vogue Australië heeft gedaan! Het leuke aan Elza is dat ze er heel nuchter onder is. Dat zie je ook aan haar look. Hier draagt ze een slim fit broek, platte schoenen, een T-shirt, een jeans/leren jack, een opvallende tas en een pet. Eenvoudig maar toch stijlvol. Houd Elza in de gaten!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE