Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Nederlands model Damaris Goddrie op naar de top

Nederlands model Damaris Goddrie op naar de top

Niet éénmaal, niet tweemaal, maar tot driemaal toe – zo gaat het verhaal – werd …

damaris-goddrie-01
Damaris Goddrie backstage bij Giamba lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Niet éénmaal, niet tweemaal, maar tot driemaal toe – zo gaat het verhaal – werd Damaris Goddrie, een schone Nederlandse uit Den Haag, gescout voor het modellenwerk. En omdat driemaal scheepsrecht is, moet Damaris gedacht hebben, greep ze de kans de derde keer aan.

Nu loopt Damaris de internationale catwalks. In plaats van in Den Haag zit ze in New York, in Parijs en Milaan. Tijdens de afgelopen modeweken liep ze onder meer voor Versus Versace, Moschino, Missoni en Balmain. Bepaald geen kleine namen. Wij ontmoetten Damaris backstage bij de catwalkshow van Giamba in Milaan en deze donkere schone met haar korte, krullende haar en haar sterke uitstraling viel ons direct op.

Daramis is op weg naar de top. In korte tijd schitterende ze in vele bladen, haalde ze covers en er zit nog veel meer aan te komen. Met haar aandeel gaat ze het ‘leger’ topmodellen dat Nederland op dit moment rijk is, versterken. De lijst van Dutchies die internationaal iets in de soep te brokkelen hebben, is lang.

Denk maar eens aan supermodellen als Doutzen Kroes, Daphne Groeneveld, Saskia de Brauw, Romee Strijd, Maartje Verhoef, Nimuë Smit en relatieve nieuwkomers als Julia van Os, Marjan Jonkman, Annika Krijt… En nu stoppen we met het noemen van namen (er zijn er nog veel meer), om je niet te vervelen.

Nee, één model moet toch nog even vermeld worden en dat is Imaan Hammam, Nederlands eerste getinte topmodel dat op dit moment helemaal in de picture staat. Samen met haar vertegenwoordigt Damaris de categorie niet-blonde Dutchies op de catwalks. We hopen haar (en ook Imaan natuurlijk) nog veel te gaan zien! Zet ‘m op, Damaris!

damaris-goddrie-02
Damaris Goddrie backstage bij Versus Versace in Londen lente zomer 2016, photo: courtesy of Versace
damaris-goddrie-03
Damaris Goddrie op de catwalk van Fausto Puglisi lente zomer 2016, photo: courtesy of Fausto Puglisi
damaris-goddrie-04
Damaris Goddrie voor Moschino lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
damaris-goddrie-05
Damaris Goddrie op de catwalk van MSGM lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE