Trendystyle.net | The Blonde Potato | Modeweek Milaan. Diesel en Stephen Dorff (dag 3)

Modeweek Milaan. Diesel en Stephen Dorff (dag 3)

Diesel Black Gold showde deze modeweek in Superstudio in Via Tortona. Superstudio is een legendarisch …

diesel-black-gold-zomer-2014-02 diesel-black-gold-zomer-2014-03 diesel-black-gold-zomer-2014-04 diesel-black-gold-zomer-2014-05Diesel Black Gold showde deze modeweek in Superstudio in Via Tortona. Superstudio is een legendarisch studiocomplex in Milaan. Als model ben ik er in het verleden vele malen voor castings en shoots geweest en heb ik er spannende uurtjes doorgebracht. Jammer genoeg hebben de Italiaanse tijdschriften de afgelopen jaren veel fotoproducties naar het buitenland verplaatst en heeft Superstudio aan belang ingeboet. Maar Superstudio blijft toch altijd nog Superstudio en de buurt erom heen is tegenwoordig supertrendy. Er hebben zich modekolossen als Giorgio Armani en andere showrooms gevestigd en er zijn superleuke café’s (zie de foto) en restaurantjes. Een perfecte locatie voor een show als Diesel Black Gold dus. De collectie voor zomer 2014 was edgy en trendy en op de eerste rij zag ik (zonnebril met groene spiegelglazen) Stephen Dorff, Hollywood acteur die onder meer in ‘Somewhere’ van Sofia Coppola te zien was.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE