Home | The Blonde Potato | Fashion Week Milaan. Me :-)

Fashion Week Milaan. Me :-)

Woow! Ben ik dit? Mijn goede vriend en fotograaf Mauro Pilotto fotografeerde mij tussen alle shows door! Het is niet gemakkelijk om voor de camera te improviseren als je al uren lang zelf hebt lopen fotograferen, maar dit is echt wel een special shot. Ben er super blij mee! De jurk die ik draag is opengewerkt en er zijn donkerblauwe bloemen opgestikt (geen merk maar ergens in Azië op de kop getikt). Ben vandaag een paar bloemen verloren, maar dat geeft niet :-) Morgen meer! xxx Charlotte

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE