Home | The Blonde Potato | Super show voor Dirk Bikkembergs

Super show voor Dirk Bikkembergs

dirk-bikkembergs-zomer-2014-02 dirk-bikkembergs-zomer-2014-03 dirk-bikkembergs-zomer-2014-04 dirk-bikkembergs-zomer-2014-05 dirk-bikkembergs-zomer-2014-06 dirk-bikkembergs-zomer-2014-07De mooiste show van de Fashion Week in Milaan was ongetwijfeld die van Dirk Bikkembergs. Wat een location! Wat een choreografie! Wat een collectie! Het Belgische modehuis showde op de 39ste verdieping van het indrukwekkende ‘Regione Lombardia’ gebouw in een zaal met uitzicht van drie kanten op de Italiaanse modestad en zicht tot aan de Alpen. Het was een schitterende avond en iedereen was beduusd van de view. Wat een extreme schoonheid. De modellen showden techno outfits met ultra-trendy zonnebrillen en namen plaats op een zilverkleurige kubus. Alles was even spectaculair. De show was kort maar krachtig. En daarna was het feest op het terras met lounge muziek, champagne en een geselecteerd publiek. Überstylish!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE