Trendystyle.net | The Blonde Potato | Super show voor Dirk Bikkembergs

Super show voor Dirk Bikkembergs

De mooiste show van de Fashion Week in Milaan was ongetwijfeld die van Dirk Bikkembergs. …

dirk-bikkembergs-zomer-2014-02 dirk-bikkembergs-zomer-2014-03 dirk-bikkembergs-zomer-2014-04 dirk-bikkembergs-zomer-2014-05 dirk-bikkembergs-zomer-2014-06 dirk-bikkembergs-zomer-2014-07De mooiste show van de Fashion Week in Milaan was ongetwijfeld die van Dirk Bikkembergs. Wat een location! Wat een choreografie! Wat een collectie! Het Belgische modehuis showde op de 39ste verdieping van het indrukwekkende ‘Regione Lombardia’ gebouw in een zaal met uitzicht van drie kanten op de Italiaanse modestad en zicht tot aan de Alpen. Het was een schitterende avond en iedereen was beduusd van de view. Wat een extreme schoonheid. De modellen showden techno outfits met ultra-trendy zonnebrillen en namen plaats op een zilverkleurige kubus. Alles was even spectaculair. De show was kort maar krachtig. En daarna was het feest op het terras met lounge muziek, champagne en een geselecteerd publiek. Überstylish!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE