Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | Shorts kun je op elke leeftijd dragen (als je maar goed kiest)

Shorts kun je op elke leeftijd dragen (als je maar goed kiest)

Shorts zijn ook voor zomer 2022 een geliefde modetrend en iedereen kan zich eraan wagen. Het is alleen een kwestie van het geschikte model kiezen.

Shorts modetrend zomer 2022
Shorts modetrend zomer 2022. Photo courtesy of Max Mara

De minirok mag dan de grote zomerhit zijn, we gaan natuurlijk weer volop shorts dragen. Anders dan je misschien denkt, kan iedereen zich er op elke leeftijd aan wagen. Het geheim zit ‘m in het juiste model en de combinaties die je legt.

Shorts modetrend zomer 2022
Shorts modetrend zomer 2022. Photo courtesy of Blumarine

Ben je jong, dan moet je het ervan nemen. Spijkershorts zijn jouw ding! Voor zomer 2022 zijn er supercoole shorts in jaren ’90 stijl. Combineer ze met een vlindertop of een romantische roesjesblouse om in de jaren negentig sferen te blijven. Een ceintuur met vlindergesp is helemaal te gek.

Shorts modetrend zomer 2022
Shorts modetrend zomer 2022. Photo courtesy of Dsquared2

Lekker stoer, stijlvol en nonchalant zijn de ietwat langere cargoshorts. Deze korte broeken laten zich gemakkelijk dragen en zijn heel flatterend. Juist omdat ze zo wijd zijn, lijken je benen slanker! Met een paar hoge hakken eronder steel je helemaal de show.

Shorts modetrend zomer 2022
Shorts modetrend zomer 2022. Photo courtesy of Etro

Voor een überstijlvolle look of een party kun je je wagen aan zwarte bikershorts die je met een chique blazer of een lange hes of zelfs kimono combineert. Vooral die lange tops zijn superhandig als je van blote benen houdt maar er niet al teveel de aandacht op wilt vestigen.

Shorts modetrend zomer 2022
Shorts modetrend zomer 2022. Photo courtesy of Max Mara

Ben je niet meer zo jong en ga je graag stijlvol door het leven dan zijn er altijd nog de short suits: shorts met bijbehorende blazer en een tailored snit. In zo’n pakje kun je letterlijk overal goed voor de dag komen.

Dus showen die benen. Geniet van de zomer (en van het leven!).

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE