Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | Parels zijn dé modetrend voor zomer 2022

Parels zijn dé modetrend voor zomer 2022

Korte parelkettingen en pareloorbellen zijn terug van weggeweest. Tijdens de Fashion Weeks zagen we er dames én heren mee pronken.

Mode accessoires zomer 2022
Parelkettingen en pareloorbellen. Op deze foto: Caroline Issa bij Prada. Foto Charlotte Mesman

Haal je parelkettingen maar weer tevoorschijn. Allemaal. Want volgens de allernieuwste modetrends voor zomer 2022 dragen we niet alleen parels, maar dragen we vooral véél parels.

Mode accessoires zomer 2022
Parelkettingen en pareloorbellen. Foto Charlotte Mesman

Een andere trend is dat de parelkettingen van zomer 2022 kort zijn. Stoere heren (ja, ook de heren gaan aan de parels) dragen vaak een simpel kort snoertje rond de nek terwijl de dames graag meerdere snoeren met elkaar combineren en er vaak ook nog een goudkleurig kettinkje met bedels bij dragen.

Mode accessoires zomer 2022
Parelkettingen en pareloorbellen. Op deze foto Caroline Issa bij Prada. Foto Charlotte Mesman

Een andere trend zijn de pareloorbellen en hiervoor mag je echt aan het Meisje met de parel van Vermeer denken. Zo’n bungelende parel is superchic. Dames dragen ze in setjes, op z’n klassiek, zullen we maar zeggen, terwijl de heren eerder voor één enkele oorbel, maar dan wel weer met parel kiezen.

Mode accessoires zomer 2022
Parelkettingen en pareloorbellen. Op deze foto: Giorgia Soleri bij Moschino, vriendin van Damiano David van Måneskin. Foto Charlotte Mesman

De meest coole combinatie is verder om je parels te combineren met casual outfits. Met een paar korte parelkettingen bij een tanktop of crop top ben je up-to-date. Maar natuurlijk mag je ze ook bij geklede outfits dragen. Of zelfs bij je bikini of badpak.

Mode accessoires zomer 2022
Parelkettingen en pareloorbellen. Op deze foto Anastasiia Amorim bij Prada. Foto Charlotte Mesman

Voor die gelegenheid kun je er ook schelpen bij helpen. Parels en schelpen horen per slot van rekening bij elkaar!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE