Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Modetrends zomer 2020. Spijkergoed? Yes, maar dan anders :-)

Modetrends zomer 2020. Spijkergoed? Yes, maar dan anders :-)

Fris voor de tijd van het jaar? Val niet terug in je winterse ‘spijkerbroek-modus’. Spijkergoed is prima, cool zelfs, maar laat je inspireren door de nieuwste modetrends op dit gebied.

Modetrends zomer 2020. Spijkergoed. Spijkerrokken en spijkerbermuda's
Modetrends zomer 2020. Spijkergoed. Spijkerrokken en spijkerbermuda’s. Foto’s: Saint Laurent, Stella McCartney, Celine

Het is zo gemakkelijk om terug te vallen in je ouwe, vertrouwde spijkerbroekenmodus. Is het weer even wat frisser, dan is daar altijd je trouwe, blauwe vriendje. Maar juist in de zomer is het leuk om met je modelook te experimenteren. Spijkergoed is altijd prima, cool zelfs, maar geef er eens een andere twist aan. De modetrends voor lente zomer 2020 leveren genoeg stof op voor inspirerende mode-ideeën.

De lange spijkerrok

Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken
Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken. Modeshow: Stella McCartney. Foto: Charlotte Mesman

Zo is de lange spijkerrok terug in de beeld. Deze rok is natuurlijk ideaal voor wat frisser zomerweer. Is het te koud voor blote voeten, draag ‘m dan met hoge laarzen of sneakers.

De wijde spijkerbermuda

Modetrends zomer 2020. Spijkergoed. Spijkerbroekrok
Modetrends zomer 2020. Spijkergoed. Spijkerbroekrok. Modeshow: Celine. Foto: Mauro Pilotto

Een andere modetrend die een verrassende spijkergoed look kan opleveren, is de seventies spijkerbermuda. Draag ‘m met een romantische blouse en een vestje. Knoop een sjaaltje om je hoofd. Supertrendy!

De strakke spijkerbermuda

Modetrends zomer 2020. Spijkergoed. Spijkerbroekrok
Modetrends lente zomer 2020. Saint Laurent. Spijkerbermuda met donkerblauwe blazer

Ben jij van de slim fit jeans, dan is dit strakke spijkerbroekje vast iets voor jou! Hip en jong, en heel mooi in combinatie met een donkerblauwe blazer. Misschien heb je nog een strakke jeans in je kast die je met de keukenschaar in een handomdraai kunt omtoveren tot dit hippe denim broekje. Oh… en vergeet niet om er een paar leuke, lange kettingen bij te halen.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE