Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Modetrends zomer 2020. Drie hippe spijkerbroeken voor een coole zomer look

Modetrends zomer 2020. Drie hippe spijkerbroeken voor een coole zomer look

Laat de zon het afweten en is het onverwacht koel buiten, dan is er altijd nog: de spijkerbroek! De spijkerbroeken trends voor zomer 2020 vertonen opmerkelijk veel seventies en eighties invloeden.

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Modeshow: Elisabetta Franchi

De lente en zomer zijn de seizoenen bij uitstek om te experimenteren met je outfit. Zomerjurken, lange rokken, shorts, bermuda’s. De zon stimuleert onze fantasie. Maar er zijn dagen waarop het onverwacht koel en bewolkt kan zijn. Op die momenten grijpen we natuurlijk terug naar onze geliefde spijkerbroek(en). De spijkerbroeken trends voor lente zomer 2020 laten opvallend veel seventies en eighties invloeden zien. We zochten drie supercoole modellen voor je uit.

Spijkerbroeken trends zomer 2020. Marine look met seventies twist

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Modeshow: Elisabetta Franchi

De marine look is terug in de mode en voor lente zomer 2020 krijgt-ie een seventies/eighties twist mee. Dit vertaalt zich in een hoge taille, gouden knopen en uitlopende pijpen. Dit soort broeken zijn natuurlijk te gek met een strepentrui. Haal er een mooie blazer of een trench coat bij, trek er een paar pumps of gympen onder aan, en je look is af. De kapiteinspet is een optional.

Spijkerbroeken trends zomer 2020. Seventies en double denim look

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Modeshow: Alberta Ferretti. Foto: Mauro Pilotto

We zeiden het al: de seventies vieren hoogtij in de mode (en vooral ook in de spijkerbroekentrends). Daar hoort natuurlijk patchwork bij! Een andere trend is ‘double denim‘: spijkergoed op spijkergoed. Wil je helemaal origineel ‘seventies’ zijn, wip dan eens bij een vintageshopje binnen voor een supercoole jaren ’70 jeans. Uniek en inmiddels ook tijdloos.

Spijkerbroeken trends zomer 2020. Eigthies spijkerbroek met hoge taille

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Modeshow: Zadig & Voltaire. Foto: Mauro Pilotto

Hoge taille spijkerbroeken zijn ook weer je van het, en ze zijn fantastisch want ze maken je benen superlang. Ga voor een ietwat wijd model dat een beetje taps toeloopt en je enkel vrijlaat. Dit soort modellen zijn heerlijk in het dragen en super stoer, maar ook wel weer vrouwelijk vanwege dat blote enkeltje.

Bekijk de foto’s maar eens en houd het stylish, ook op dagen zoals vandaag dat de zon niet schijnt!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE