Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek. In nepleer a.u.b.!

Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek. In nepleer a.u.b.!

Een must-have voor winter 2020? De culotte-broek! De nepleren versie vinden wij het hipst. Wat jij?

Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek
Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek. Foto’s van links naar rechts: Antonio Marras, Ermanno Scervino, Ermanno Scervino, Celine, Max Mara

Eén van de coolste broekentrends voor herfst winter 2020 2021 is de culotte-broek. Deze broek houdt het midden tussen een broek en een rok maar is zovéél hipper dan de geijkte broekrok dat-ie een geheel nieuwe benaming verdient: ‘culotte-broek’ dus.

Mode inspiratie winter 2020 2021. 3 Mode outfits en 14 modetrends
Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek. Photo: courtesy of Ermanno Scervino

Kledingtip. De hipste versie van de culotte-broek is (volgens ons) die in (nep)leer met daaronder een paar hoge, stoere laarzen. Als je ‘m op deze manier draagt ben je enorm up-to-date en laat je dat stoffige, oubollige imago van de ‘rokbroek’ direct achter je.

Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek
Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek. Photo: courtesy of Celine by Hedi Slimane

Op de culotte-broek kun je verder letterlijk van alles dragen. Met een stoere, grote trui creëer je een casual-chique look. Met een chique jaren ’70 bloesje is de look uiterst geschikt voor naar kantoor (als je niet aan thuiswerken doet). Met een culotte-broek met pailletten en een mooi jasje erop kun je zo naar feestjes (laten we hopen dat die tijd snel weer gaat komen!).

Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek
Modetrends winter 2020 2021. Must-have: de culotte-broek. Photo: courtesy of Ermanno Scervino

Wil je er een jonge en trendy twist aan geven, ga dan voor een spijkerbroek-culotte-broek in combinatie met een sweater of hoodie en zo’n supercoole lang vest zoals die momenteel in de mode zijn.

Bekijk de foto’s maar eens. Stond de ‘broekrok’ je altijd tegen? Op de culotte-broek kun je alleen maar verliefd worden. Let op onze woorden.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE