Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Zo doe je dat!

Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Zo doe je dat!

Heb jij het gehad met de winter? Loop dan vooruit op de modetrends voor voorjaar 2021. Met deze minimalistische look kun je nu al experimenteren.

Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2021
Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2021. Foto: Charlotte Mesman

Sinds een paar seizoenen laten de modetrends een terugkeer van minimalistische modelooks zien. Ook voor lente zomer 2021 is dit een trend. Een hele mooie en relatief eenvoudige trend zelfs, die je in de gelegenheid stelt om superchic voor de dag te komen.

Modetrends lente zomer 2021. 7x Mode must-haves. Photo: courtesy of Max Mara
Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Photo: courtesy of Max Mara

Hoe creëer je zo’n minimal look volgens de allernieuwste modetrends voor 2021?  Ga voor basic items met simpele maar goed doordachte lijnen: een ongevoerde, oversize blazer, een wijde maar chique broek. Essentieel, zonder al teveel details.

Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend
Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Photo: courtesy of Fendi

En nu komt het: kies je blazer (of top) in dezelfde kleur als je broek (of rok). Al sinds jaar en dag zijn monochrome outfits een trend, en dat geldt temeer voor 2021.

Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend
Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Photo: courtesy of Boss

Tot zover niets nieuws. Maar nu komt het. Voor de 2021-vibe, de kwinkslag die je look up-to-date maakt, ga je voor de ultieme modekleuren. Die zijn lieflijk maar niet té zoetsappig. Pastelachtig maar ook fris. Natuurlijk, aards maar dan met een eigentijdse twist.

Modetrends lente zomer 2021. Gemakskloffie is dé trend. Coole modelooks
Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend. Foto: courtesy of Boss

Think botergeel (een topper!), lila, muntgroen, tabak, camel, waterblauw maar ook helrood en fuchsia. Combineer een pak in deze kleuren met een eenvoudige top in dezelfde kleur (of in het zwart of wit) en klaar ben je. Simpel maar stylish. Bekijk de foto’s maar eens en laat je alvast inspireren.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE