Modetrends lente zomer 2021. Met deze blouses steel je de show!

Streepoverhemden, bon ton bloesjes, overhemdjurken, geruite houthakkersblouses. Dit zijn de modetrends voor lente zomer 2021 als het op blouses aankomt.

Modetrends lente zomer 2021. Blouses
Modetrends lente zomer 2021. Blouses voor 2021. Photo: courtesy of Chloé

Vind die jij frisse overhemdblouses met blauwwitte strepen die vorig jaar zomer in het modebeeld opdoken, ook zo supercool? Volgens de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2021 gaan we ze ook dit seizoen dragen. Sterker nog, we doen er nog een schepje bovenop.

Modetrends lente zomer 2021. Blouses
Modetrends lente zomer 2021. Blouses voor 2021. Photo: courtesy of Etro

Een van de trendsetters op het gebied van het streepoverhemd voor dames is Etro. Op de catwalk voor lente zomer 2021 presenteerde het Italiaanse modehuis opnieuw oversize streepoverhemden, ditmaal over bikini’s geknoopt, of geshowd met korte truitjes waarbij de buik onbedekt bleef. Niet duidelijk was of de overhemden met lange mouwen daadwerkelijk zò kort waren dat ze buik en rug deels bloot lieten of dat de overhemden onder de crop truitjes kundig geknoopt waren.

Streepblouses zagen we ook bij Chloé, ditmaal netjes dichtgeknoopt en versierd met opvallende borduursels (zie de coverfoto).

Modetrends lente zomer 2021. Blouses
Modetrends lente zomer 2021. Blouses voor 2021. Photo: courtesy of Dior

Ook de witte blouse blijft in zwang. Bij Fendi was het een keurig tante-Tillie-bloesje met tuttig kraagje. Dior daarentegen showde lange, spierwitte overhemdblouses, tunieken bijna, die met een dubbele riem worden gedragen.

Modetrends lente zomer 2021. Blouses
Modetrends lente zomer 2021. Blouses voor 2021. Photo: courtesy of Celine

Andere modetrends voor lente zomer 2021 op het gebied van de blouses zijn: overhemdjurken met – net zoals de streepblouses – een masculiene twist en stoere ruitenblouses/jacks, een trend die we afgelopen winter al zagen.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE