Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Modetrends lente zomer 2020. Deze lange jassen kunnen wij wel zoenen!

Modetrends lente zomer 2020. Deze lange jassen kunnen wij wel zoenen!

Wij zijn helemaal weg van de lange jassen die op het moment helemaal in de mode zijn. Dit is de coolste (en meest praktische) modetrend voor lente zomer 2020!

Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen. Modeshows van links naar rechts: Cristiano Burani, Fendi, Michael Kors

Op de catwalks voor lente zomer 2020 zagen we heel wat lange jassen voorbijkomen. Met ‘lang’ bedoelen we in dit geval écht lang, dat wil zeggen: op of over de kuit (maar niet tot op de grond). Deze lengte is ronduit fantastisch want… wat je er ook onder draagt, je ziet er altijd toptip in uit!

Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen. Modeshow: Lacoste. Foto: Mauro Pilotto

Draag zo’n lange jas over een spijkerboek en je hebt een geraffineerde casual look. Draag een lange jas over een joggingpak, plant een zonnebril op je neus en schiet een paar sneakers aan en je hebt die coole ‘VIP incognito’ look. Draag zo’n jas over een broekpak en je kunt je warempel nog bewegen. Want de lange jassen voor lente zomer 2020 zijn slank gesneden maar de snitten zijn ook nog eens heel comfortabel. Er kan gemakkelijk een blazertje onder.

Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen. Modeshow: Annakiki
Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen. Modeshow: Bottega Veneta

Maar waar deze jassen vooral héél handig voor zijn, is voor die dagen waarop je even geen zin hebt om je te kleden. Dagen waarop je even geen zin hebt om weer een outfit bij je elkaar te halen maar gewoon het liefst in je pyjama rondloopt. Je kent die dagen vast! Het is op die dagen dat zo’n lange zomerjas goed van pas komt. Want voor dat kleine loopje voor een frisse neus of voor die paar boodschapjes om de hoek gooi je zo’n lange jas over je pyjama en klaar ben je. Supercool en… o zo makkelijk. Ik spreek uit ervaring :-)

Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Lange zomerjassen. Modeshow: Cristiano Burani

Charlotte Mesman voor Trendystyle

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE