Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Modetrends herfst winter 2020. Oversize broeken met hoge taille. 3x Stijlregels

Modetrends herfst winter 2020. Oversize broeken met hoge taille. 3x Stijlregels

De broeken voor herfst winter 2020 2021? Oversize, superlang en met een ongewoon hoge taille. Zo draag je ze! 3x Stijlregels

Modetrends herfst winter 2020. Oversize winterbroeken met hoge taille
Modetrends herfst winter 2020. Oversize winterbroeken met hoge taille. Foto’s van links naar rechts: Salvatore Ferragamo, Max Mara, Alberta Ferretti

Volgens de allernieuwste modetrends voor herfst winter 2020 2021 gaan we (nog steeds – wederom?) voor oversize broeken. Oversize broeken met hoge tailles (tot zo ongeveer onder je oksels) zijn dé trend. Meer dan ooit! Bekijk de catwalkfoto’s op deze pagina maar eens.

Oversize broeken met hoge taille. 3x Stijlregels

De broeken voor herfst winter 2020 2021 zijn oversize en ultra-comfortabel in het dragen. De broekspijpen zijn (behalve wijd) lang en vallen ver over je schoenen. Wil je het ‘lange benen’-effect accentueren, dan draag je er chunky sneakers of boots met een stoere, hoge (track)zool onder, of enkellaarsjes met een pittige hak. Zo smokkel je er ongezien een aantal centimeters lichaamslengte bij :-) Verder zijn er een aantal stijlregels die je kunt volgen (of niet) voor een up-to-date modelook voor herfst winter 2020:

Modetrends herfst winter 2020. Oversize winterbroeken met hoge taille
Modetrends herfst winter 2020. Oversize winterbroeken met hoge taille. Foto: Max Mara

#1 Monochrome looks zijn dé trend. Combineer een winterbroek met hoge taille met een top (blazer, jack, blouse) in dezelfde kleur. Zie ook de foto’s hieronder.

Modetrends herfst winter 2020. Oversize winterbroeken met hoge taille
Modetrends herfst winter 2020. Oversize winterbroeken met hoge taille. Foto: Alberta Ferretti

#2 Draag je top IN je broek met hoge taille (of draag een korte top die er net even boven valt). Wat we niet doen: topjes OVER een oversize broek dragen.

Modetrends herfst winter 2020. Oversize winterbroeken met hoge taille. Foto: Salvatore Ferregamo

#3 Draag je oversize broek met hoge taille met een bijbehorende ceintuur (in dezelfde kleur). Het gaat hier niet alleen om de look maar ook om het gemak. Oversize broeken hebben de neiging om af te zakken. Met een ceintuur los je dit dilemma op.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE