Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | Zo creëer je die (Sex And The City) fashionista look! 7x Modetips

Zo creëer je die (Sex And The City) fashionista look! 7x Modetips

De allernieuwste modetrends voor 2022 zijn waanzinnig boeiend. Maar een echte fashionista look staat daar totaal los van. Zo creëer je die! 7x Stijltips

Modetrends 2022. Zo creëer je die (Sex And The City) fashionista look! 7x Stijltips
Modetrends 2022. Zo creëer je die (Sex And The City) fashionista look! 7x Stijltips

In de eerste (koude winter)maanden van het jaar is het, ondanks de allernieuwste modetrends, niet gemakkelijk om je ‘fashiongehalte’ hoog te houden. Maar laten we vooral ons best blijven doen. Dat zijn we aan onszelf verschuldigd! Je hoeft daarvoor niets aan te schaffen; enkel en alleen wat tijd vrij te maken om interessante combinaties te leggen. Doe je mee? Geloof ons. Je wordt er blij en stylish van! Hier zijn onze stijltips. De laatste tip is een must!

1. Schrik niet terug voor felle kleuren. De modetrends voor winter 2022 staan in het teken van neutrals, maar een vrolijk kleurtje doet wonderen. Loop vooruit op de nieuwe voorjaarsmode die ontzettend kleurrijk is. De favoriete modekleur voor het nieuwe seizoen? Very Peri, een paarsblauwe kleur die is uitgeroepen tot dé kleur van het jaar 2022.

Modetrends winter 2021 2022: lange jurken
Modetrends winter 2021 2022: lange jurken. Zo dragen modemensen hun lange jurken. Foto: Charlotte Mesman

2. Haal je ceintuurs en riemen tevoorschijn en geef jezelf vorm. De mode mag dan oversize zijn, een beetje taille is vrouwelijk en sexy!

3. Houd je van neutrals – lichte, natuurlijke kleuren – of klassieke winterkleuren – grijs, donkerblauw, bruin, zwart – combineer ze dan met een fel kleuraccent.

Streetstyle mode 2022
Streetstyle mode 2022. Het is nooit te vroeg in het jaar voor wit. Influencer Linda Tol. Foto: Charlotte Mesman

4. Ga voor fantasieën én combineer ze met elkaar. Maak de meest onmogelijke combinaties en draag ze met nonchalance. Bloemen met ruiten, strepen met stippen. Ga ervoor.

5. Kom uit je comfort zone. Experimenteer. Kijk in je kast, haal interessante items tevoorschijn en draag ze op de meest ongebruikelijke manier. Sta open voor nieuwe dingen, doorbreek je routine, vergeet de allernieuwste modetrends en wees jezelf.

6. Shockeer! Dit is de samenvatting van 5. en 6.

Modetrends 2022. Zo creëer je die (Sex And The City) fashionista look! 7x Stijltips
Modetrends 2022. Zo creëer je die (Sex And The City) fashionista look! 7x Stijltips

7. Draag een blazer! De bottomline hier is niet om te shockeren, maar om je te differentiëren. Blijft iedereen in een lockdown-mood hangen, geef je outfit dan een urban-chique mood mee met een klassieke of oversized blazer. Maar dan wel over een ietwat ongewone outfit natuurlijk. Je bent een fashionista of je bent het niet :-)

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE