Modetrends 2020. Zomer in onderjurk!

Zomer in onderjurk. Dit is een modetrend die we van vorig jaar zomer geërfd hebben. Voor lente zomer 2020 hebben de modeontwerpers er een schepje bovenop gedaan.

Modetrends 2020. Zomer in onderjurk
Modetrends 2020. Zomer in onderjurk! Modeshow: Blumarine. Foto: Charlotte Mesman

Misschien heb je je er vorig jaar zomer al aangewaagd: de satijnen negligé met spaghettibandjes. Die werd toen opeens outerwear. Het was een beetje alsof je in onderjurk de straat opging. Maar de kleuren waren supermooi en zo’n glansje doet het altijd goed. Voor zomer 2020 moest het natuurlijk allemaal nog BETER. De modetrends voor de komende zomer laten schitterende ‘onderjurken’ als outerwear zien. Lang en figure hugging. Maar ook kort met kant, soms zelfs met stroken. Van onderjurk tot babydoll!

Modetrends 2020. Zomer in onderjurk
Modetrends 2020. Zomer in onderjurk! Modeshow: Valentino. Foto: Mauro Pilotto

Met een satijnen ‘slip dress’ (onderjurk) zit je eigenlijk altijd goed. Deze jurk is vrij lang (en dus verhullend) en laat zich heel goed met een oversize blazer dragen.

Tip: Koop je satijnen slip dress tenminste een maatje te groot (oversize) zodat-ie niet teveel tekent.

Modetrends 2020. Zomer in onderjurk
Modetrends 2020. Zomer in onderjurk! Modeshow: Etro

Gladsatijnen slip dresses zijn ontzettend chic maar voor lente zomer 2020 zijn er ook etnische varianten die je al dan niet met een ceintuur in de taille draagt (en misschien zelfs met een paar cowboy boots).

Modetrends 2020. Zomer in onderjurk
Modetrends 2020. Zomer in onderjurk! Modeshow: Blumarine. Foto: Mauro Pilotto

De babydoll-versies voor lente zomer 2020 zijn supercool. Je kunt ze te pas en te onpas dragen. Met een paar gympen voor overdag, met een paar slippertjes naar het strand en met een paar hoge hakken voor de avond.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE