Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Modetrends 2020. Lange zomerjurken (no matter what!)

Modetrends 2020. Lange zomerjurken (no matter what!)

Volgens de modetrends voor zomer 2020 dragen we ook dit seizoen weer volop lange (bloemen)jurken. Super, want ze laten ze gemakkelijk dragen, weer of geen weer.

Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken
Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken. Modeshow: Michael Kors

Als er één item is dat je deze zomer van pas kan komen, dan is dat de lange zomerjurk. Lange zomerjurken zijn een huge modetrend voor zomer 2020. Ze zijn stijlvol, gemakkelijk in het dragen en geschikt voor welk zomerweer dan ook.

Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken
Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken. Streetstyle. Foto: Charlotte Mesman

Volgens de modetrends voor zomer 2020 zijn maxi-jurken supercool. Bij warm weer draag je ze met platte of hoge sandaaltjes zonder dat je er verder iets bij hoeft te halen. Op frisse zomerdagen vervang je de sandaaltjes door sneakers of boots en draag je er een spijkerjack over. Zo veelzijdig is de zomerjurk.

Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken
Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken. Foto: Copenhagen Fashion Week

Laten we bovendien de charme van dit kledingstuk niet onderschatten. Ik heb mezelf erop betrapt: elke keer als ik op straat in de verte een gestalte in een lange jurk zie aankomen, dan kijk ik wel twee keer. Lange jurken vallen op, ze zijn stijlvol en staan iedereen goed. Je hoeft je bovendien niet druk te maken om combinaties.

Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken
Modetrends zomer 2020. Lange zomerjurken. Modeshow: Michael Kors

Over combinaties gesproken. Op de catwalk van Michael Kors zagen we hoe je een zomerjurk (in dit geval van midi-lengte) kunt dragen als het weer te wensen overlaat. Een bloemetjesjurk (fantasieën zijn nog steeds in de mode) was gecombineerd met een jaren ’80 ruitenvest en sandalen met halfhoge kousen. Misschien kunnen we hier voor sombere, regenachtige zomerdagen nog iets van opsteken! We willen maar zeggen: niets is te gek!

Charlotte Mesman voor TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE