Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | Het is chillen in pop art kleuren met de nieuwe Dior Chez Moi collectie

Het is chillen in pop art kleuren met de nieuwe Dior Chez Moi collectie

Met de collectie voor zomer 2022 trakteerde Dior ons al op een ongewoon kleurrijk palet. Ook de nieuwe homewear collectie is één en al pop art kleuren.

Modecollecties lente zomer 2022
Dior Chez Moi 2022. Photo courtesy of Dior

Elke fashionista zal de modecollectie van Dior voor lente zomer 2022 zò voor de geest kunnen halen. Maria Grazia Chiuri verraste haar fans met een jaren ’70 collectie met felle, primaire kleuren en color blocking effecten. Op de catwalk showden minirokjes met A-lijntjes en kleine, bijpassende blazers, maar ook korte manteltjes en zelfs – als innoverende touch – felgekleurde boxing shorts (shorts uit de bokssport).

Modecollecties lente zomer 2022
Dior Chez Moi 2022. Photo courtesy of Dior

Het was een bliksemschicht bij heldere nacht, een totale verrassing na de romantiek en tie dye denim van de afgelopen jaren. Een totale ommezwaai zoals we die voor zomer 2022 op meerdere catwalks hebben gezien.

In de nieuwe homewear collectie Dior Chez Moi trekt de Italiaanse Chiuri de felgekleurde lijn van haar zomercollectie door. Zijden pyjama’s en badjassen komen in felle tinten en fantasieën. Zoals het een chill collectie betaamt, zijn de lijnen vloeiend en volumes comfortabel.

Modecollecties lente zomer 2022
Dior Chez Moi 2022. Photo courtesy of Dior

In deze collectie zien we ook de bedrukte zijden sjaals terug die al een paar seizoenen een leidraad in Diors collectie vormen. Een andere bekende, ditmaal in felle tinten, is de Dior Book Tote, een favoriet onder de influencers.

Modecollecties lente zomer 2022
Dior Chez Moi 2022. Photo courtesy of Dior

De echte Dior-kenners zullen in deze relaxede collectie ook de Dior Zodiac ofwel D-Constellation van de hand van de Italiaanse kunstenaar Pietro Ruffo terugzien. Voor de gelegenheid heeft Ruffo de constellaties uitgewerkt in spannende pop art kleuren en ze verrijkt met kleurrijke bloemen.

Bekijk de creaties maar eens en neem een frisse duik in het fantastische kleurenpalet voor zomer 2022. Hier wordt iedereen blij van, toch?

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE