Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Houd het hoofd warm! Petten en hoeden voor de winter. Modeaccessoires 2020 2021

Houd het hoofd warm! Petten en hoeden voor de winter. Modeaccessoires 2020 2021

Visserhoedjes veroveren momenteel het grote publiek maar de modehuizen zijn alweer verder. Op de catwalks voor herfst winter 2020 2021 zagen we petten en hoeden van allerlei pluimage. Dit zijn de trends voor het komende seizoen.

Modeaccessoires herfst winter 2020 2021. Petten en hoeden
Houd het hoofd warm! Petten en hoeden voor de winter. Van links naar rechts: Kenzo, Moncler Richard Quinn, Dior

Verknocht aan je vissershoedje? Blijf het vooral dragen. Visserhoedjes zijn nog steeds top. Tijdens de Milan Fashion Week van afgelopen september zagen we ze met name op de hoofden van de fashion modellen. De modeontwerpers zijn inmiddels alweer op zoek naar nieuwe alternatieven voor dit modeaccessoire. De petten en hoeden herfst winter 2020 2021 zijn modieus, hip en ook een beetje gek! Het allergekst (maar wel supercool) waren de hoofddeksels bij Moncler Richard Quinn. Daar zagen we een soort ‘leeuwenmanen’ in allerlei kleuren rond de hoofden van de modellen. Alsof het nog niet genoeg was, waren de manen afgezet met grote kristallen!

Modeaccessoires herfst winter 2020 2021. Petten en hoeden
Houd het hoofd warm! Petten en hoeden voor de winter. Dolce & Gabbana. Foto: Charlotte Mesman

Bij de andere modehuizen zagen we klassiekere hoofddeksels. Geen vissershoedjes, maar wel petten en hoeden die je qua model vast zult kennen. Hoeden met brede randen, baretjes met jongensachtige flair, torerohoeden (ja, echt!), keurige retro hoedjes met een jaren ’50 feeling, beanies (dopmutsjes) en gebreide mutsen.

Hoofdtrend voor herfst winter 2020 2021 is: stem je pet of hoed qua stijl, kleur en fantasie af op de rest van je outfit. Kortom, we gaan weer matchen!

Modeaccessoires herfst winter 2020 2021. Petten en hoeden
Houd het hoofd warm! Petten en hoeden voor de winter. Kenzo. Photo: courtesy of Kenzo

Een schoolvoorbeeld daarvan zagen we bij Kenzo waar zuidwesters en regenjassen dezelfde fantasie hadden. Ook bij Max Mara waren de mutsen (wollen dopmutsjes) afgestemd op de klassieke lange jassen.

Modeaccessoires herfst winter 2020 2021. Petten en hoeden
Houd het hoofd warm! Petten en hoeden voor de winter. Max Mara. Photo: courtesy of Max Mara

Ons favoriete hoofddeksel is echter de grof gebreide muts die we bij Dolce&Gabbana spotten en die met een gebreid pakje werd geshowd. Hoezo op elkaar afgestemd?!

Modeaccessoires herfst winter 2020 2021. Petten en hoeden
Houd het hoofd warm! Petten en hoeden voor de winter. Dolce & Gabbana. Foto: Charlotte Mesman

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren. Je kunt deze petten en hoeden gelijk dragen! Ze geven je outfit een instant boost (en bezorgen jouw een goed humeur én een warm hoofd).

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE