Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Mode accessoires lente 2020. Hot: lange, fijne kettingen in een V-hals!

Mode accessoires lente 2020. Hot: lange, fijne kettingen in een V-hals!

Update je modelook volgens de allernieuwste mode trends voor lente zomer 2020. Hoe? Heel eenvoudig! Pak je sieradendoos erbij, zoek naar lange fijne kettingen, hang ze en masse om je nek en knoop je blousje (een beetje) open. Violà!

Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals.
Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals. Modeshow: Elisabetta Franchi

Dat de modetrends van extremen aan elkaar hangen, weten we allang. De mode accessoires – in het bijzonder de sieraden trends – voor lente zomer 2020 bewijzen het maar weer eens. Aan de ene kant zien we korte, dikke schakelkettingen die zo zwaar en aanwezig zijn dat je aan eentje meer dan genoeg hebt. Aan de andere kant zien we lange, ragfijne kettinkjes, al dan niet met bedels, die je bij elkaar draagt. Het liefst in een truitje met V-hals of een blousje met een paar open knoopjes.

Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals.
Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals. Modeshow: Saint Laurent

Doet deze trend je denken aan de laagjes kettingen (gelaagde kettingen) van de afgelopen seizoenen, dan heb je helemaal gelijk. Maar eigenlijk is deze mode accessoire trend nòg leuker, want de laagjes kettingen kwamen in kant-en-klare setjes terwijl we voor lente zomer 2020 allerlei verschillende kettingen met elkaar gaan combineren.

Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen
Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen. Modeshow: Celine. Foto: Mauro Pilotto
Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals.
Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals. Modeshow: Celine. Foto: Mauro Pilotto

Dus pak je sieradendoos er maar eens bij en leg spannende en vernieuwende combinaties. Speel met verschillende lengtes. Maak er een interessante mix van zoals men dat in de jaren ’70 deed. Kijk ook eens bij je bedels. Misschien heb je zelfs wel kleine dingetjes in huis die het als bedel fantastisch kunnen doen (en die een speciale betekenis voor je hebben). Wees creatief. Speel met lengtes. Haal er kralenkettinkjes bij. Bedenk je eigen persoonlijke mix & match.

Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals.
Mode accessoires lente 2020. Hot: lange fijne kettingen in een V-hals. Modeshow: Fendi

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE