Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends 2018. 3 Hippe mode ideeën om zelf mee aan de slag te gaan

Mode trends 2018. 3 Hippe mode ideeën om zelf mee aan de slag te gaan

Het modepubliek weet zich te kleden. Tijdens de modeweken is het een werveling van chique …

Mode trends 2018
Mode ideeën. Tas aan ring

Het modepubliek weet zich te kleden. Tijdens de modeweken is het een werveling van chique en dure outfits. Zouden we het allemaal willen nadoen, dan zou het een fortuin kosten. Maar af en toe zie je details waar je best zelf mee aan de slag kan. Hieronder vind je drie mode ideeën die wij leuk vonden en die je DIY-instinct (misschien) stimuleren.

Mode ideeën. Gewatteerde sjaal

De outfit hieronder (misschien herken je ‘m van ons vorige artikel) is volgens ons één van de meest geslaagde outfits die we tijdens de Paris Fashion Week zagen. Vooral de sjaal is een belangrijk element. Ruitjes zijn in maar wat vooral opvallend is, is dat deze sjaal gewatteerd is! Dat maakt dat’ie er zo lekker zacht en volumineus uitziet. Iets om zelf thuis na te doen? Het lijkt ons niet al te moeilijk!

Mode trends 2018
Mode ideeën. Gewatteerde sjaal
Mode trends 2018
Mode ideeën. Gewatteerde sjaal

Mode ideeën. Tas aan ring

Een ander mode detail dat ons opviel (apart van het feit dat ook de jas op deze foto een ruitje laat zien – zie de gewatteerde sjaal!). is de tas met ring. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Men neme een leren hengsel, men maakt een lus aan elk uiteinde en men verbinde de lussen met een metalen ring. Zo eenvoudig, zeker als je een beetje handig met leer bent. Aan de ring hang je een tasje of wat dan ook. Superleuk!

Mode trends 2018
Mode ideeën. Tas aan ring
Mode trends 2018
Mode ideeën. Tas aan ring

Mode ideeën. Trui met gat (gaten)

Gaten zijn stoer. Al seizoenen lang zien we spijkerbroeken met gaten. De gatenmanie is nu ook overgeslagen op de truien. De collectie van het Italiaanse modehuis MSGM bijvoorbeeld bevat een groot aantal truien met gaten en rafels. Daar kan geen mot tegenop! Dus heb je een trui die zwaar gehavend is, doe ‘m dan niet weg maar draag ‘m! Een kanttekening… wees je er wel bewust van WAT je showt. Kninkles en niet al te strakke elboogjes kun je misschien beter bedekt houden.

Mode trends 2018
Mode ideeën. Trui met gat (gaten)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE