Trendystyle.net | Fashion trends | Street style vrouwen | Mode must-have: een oversize overhemd

Mode must-have: een oversize overhemd

Het komende seizoen gaan we weer volop laagjes dragen. De nieuwigheid is dat we hierbij …

Streetstyle zomer 2017
Mode must-have: oversize overhemd

Het komende seizoen gaan we weer volop laagjes dragen. De nieuwigheid is dat we hierbij met de volumes spelen. Die zijn vaak oversize, soms zelfs veel groter dan oversize.

Een item dat heel in-trend is en zich gemakkelijk laat combineren is het oversize overhemd zoals op de foto hierboven. Het ziet eruit alsof je in je vriendjes klerenkast hebt lopen scharrelen (afgezien dan van de borduursels op het overhemd op deze foto). Koop het overhemd gerust een paar maten groter dan je eigen maat.

Draag het overhemd op een spijkerbroek, doe er een leren jack over en… je hebt de look! Bij frisser weer kun je er ook een (kortere) trui over dragen met daarover weer een leren of spijkerjack.

Een oversize overhemd leent zich voor enorm veel combinaties. De meest populaire versie is een blauwwitte streep. Experimenteer met laagjes en volumes.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE