Mode-ideeën: 3x maal laagjes

Mode-ideeën: 3x laagjes
Mode-ideeën: 3x laagjes

Als de temperaturen dalen, doe je het al vanzelf: je in laagjes kleden. Maar dit seizoen is het ook nog eens echt een trend. We spelen niet alleen met verschillende laagjes over elkaar maar ook met verschillende lengtes. Wat we een paar seizoenen geleden nog ‘lelijk’ vonden, is nu ‘hot’.

Een combinatie die we dit seizoen veel gaan zien, is een a) lange blouse (wit of blauw met wit gestreept) met daarover b) een wat kortere trui of sweater met capuchon in joggingstof en daarover c) een mooi jasje. Eronder draag je een strakke broek of een lange rok.

Maar er zijn ook vele andere combinaties te bedenken. We zochten drie uitzonderlijke laagjes-constructies voor je uit. Bekijk de foto’s maar eens.

Op de eerste foto zie je dat je je kanten jurk gerust over je slim fit jeans en onder je biker jack kunt dragen.

Op de tweede foto zie je een trend van dit seizoen: draag een klein hesje of topje over een T-shirt of blouse (met daarover natuurlijk weer een jasje of jack).

Op de derde foto zie je dat je gerust meerdere truien en sweaters om je middel mag knopen. Het geeft een leuk effect.

Doe inspiratie op. Ga aan de slag met laagjes!

Mode-ideeën: 3x laagjes
Mode-ideeën: 3x laagjes
Mode-ideeën: 3x laagjes
Mode-ideeën: 3x laagjes
Mode-ideeën: 3x laagjes
Mode-ideeën: 3x laagjes

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS