Mode accessoires 2021. Over-accessorizing is dé trend! 12x Stijltips

Haal je kettinkjes, ringen en oorbellen maar tevoorschijn en draag ze bij elkaar! Over-accessorizing is dé trend voor 2021. More is more! Check onze stijltips.

Mode accessoires 2021. Over-accessorizing is dé trend! 12x Stijltips
Mode accessoires 2021. Over-accessorizing is dé trend! 12x Stijltips. Photo: courtesy of Dior

Over-accessorizing is een huge trend, voor nu maar ook voor winter 2021 2022. Dat werd direct duidelijk toen Dior z’n nieuwste haute couture collectie voor de winter de catwalk opstuurde. More is more, schreeuwden de looks. Kortom, hoe meer accessoires je draagt, des te cooler. Maar let op! Het moet allemaal wel stijlvol blijven. Bekijk de streetstyle foto’s maar eens, lees onze stijltips en ga dan aan de slag.

Mode accessoires zomer 2021. Over-accessorizing is de trend!
Mode accessoires 2021. Over-accessorizing is de trend. Foto: Charlotte Mesman

12x Stijltips om stijlvol te (over)-accessorizen

1. Haal je bijous tevoorschijn en verspreid ze over je bed.
2. Maak categorieën: goud, zilver, kleur, verfijnd, statement items, etnisch, enzovoorts. Zo kun je gemakkelijk combinaties leggen.
3. Wees niet bang om te overdrijven. Je kunt gerust vier à vijf kettinkjes en vijf à zes ringen plus een aantal armbanden en oorbellen bij elkaar dragen, zolang de combinaties maar goed zijn. Wil je op safe gaan, draag dan bijous in dezelfde stijl bij elkaar.

4. Voor kettingen geldt: werk in laagjes. Draag verschillende lengtes bij elkaar zodat elke hanger tot zijn recht komt.

Mode accessoires zomer 2021. Over-accessorizing is de trend!
Mode accessoires zomer 2021. Over-accessorizing is de trend! Foto: Charlotte Mesman

5. Stem je oorbellen op je kettingen af. Of omgekeerd; als je supercoole oorbellen hebt, kun je die als uitgangspunt nemen en je kettingen erop afstemmen. Zolang het maar bij elkaar past, gaat alles goed.
6. Zilver en goud mag je tegenwoordig mixen maar voor een gegarandeerd stijlvol resultaat kies je voor één van de twee.
7. Goud staat bij mooi zachte kleuren (pastels) en natuurlijke tinten; zilver is cool bij spijkergoed en bij donkere kleuren. Goud is zomers; zilver is winters (maar dat hoeft niet per se).
8. Parels (wederom een topper, ook voor winter 2021 2022) kun je overal bij dragen. Bij goud en zilver en bij elke kleur outfit.
9. Ga je voor meerdere ringen, bedeel de sterrol dan toe aan één opvallende ring en maak de look af met meerdere minder opvallende ringetjes.
10. Draag je veel ringen, dan eisen je handen de aandacht op. Een manicure is een must; gekleurde nagellak past in dit plaatje voor een zomerse look. In de winter zijn naturel tinten en donkerrode nuances mooi.

Trend alert: je handen als accessoire! Mode trends herfst winter 2020 2021. Nagellak en ringen
Mode accessoires 2021. Over-accessorizing is de trend! Foto: Charlotte Mesman

11. Kies je tas met zorg en draag ‘m in je hand zodat je ringen goed uitkomen. Een tas met een goudkleurige ketting matcht natuurlijk super met goudkleurige bijous.
12. Ga op zoek naar aparte, unieke accessoires zoals het kettinkje voor het mondkapje waarvan je op deze foto de achterkant ziet. Maak van unieke accessoires je signatuur!

TRENDYSTYLE

JOUW MAANDHOROSCOOP!
Ram
Stier
Tweelingen
Kreeft
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2021. De nieuwste mannenmode trends 2021 op ADVERSUS. KLIK HIER!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE