Mijn nieuwe soft comfort slippers :-)

sandalen03 sandalen02Dit zijn mijn nieuwe soft comfort slippers! Hier in Azië is het een absolute rage. Volgens mij is het allemaal beginnen met de FitFlop die iedereen wel kent. In Azië plakken ze er dan ook nog een paar Chanel-achtige bloemen op en dan is het helemaal goed. De meisjes dragen ze hier met perfect verzorgde voeten en even perfect gelakte nagels. De favoriete nagellak kleur is op dit moment taupe. Een soort mud kleurtje zullen we maar zeggen. Wat vind jij van deze slippers. Ik vind ze heerlijk want ze zijn lekker hoog en ze maken je benen langer. Ik draag ze graag onder shorts.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE