Trendystyle.net | Trendystyle | Mijn nieuwe make-up winterkit :-)

Mijn nieuwe make-up winterkit :-)

Kennen jullie dat ook? Zo’n ontzettende zin in een nieuw make-upje? Het overkomt mij vaak …

Kennen jullie dat ook? Zo’n ontzettende zin in een nieuw make-upje? Het overkomt mij vaak maar als ik dan bij de beauty corner sta, dan weet ik niet wat ik moet kopen. Verder dan een nieuwe kleur lippenstift kom ik meestal niet! Dit seizoen ging het echter anders. Michele Magnani, senior make-up artist M.A.C, die ik voor Trendystyle interviewde, stelde de ideale make-up kit voor winter 2012 2013 samen. Een paar producten die je look echt moderniseren. Hij raadde de volgende producten aan:

  • Face and Body Foundation. Omdat de huid  deze winter nog steeds centraal staat en mooi en natuurlijk moet zijn. Vloeibare make-up is hét product voor deze winter.
  • Fluidline Blacktrack. Omdat we deze winter met eyeliner en vooral de vorm daarvan experimenteren. De mooiste resultaten krijg je volgens Magnani nog steeds met een vloeibare eyeliner die je met een penseeltje aanbrengt.
  • Make-uppenselen 266 en 209. Omdat deze ‘werktools’ een absolute must zijn om de eyeliner feilloos aan te brengen.
  • Fast Response Eye Cream. Omdat deze oogcrème ook ideaal is de vorm van je eyeliner te corrigeren. Tip een beetje op een schoon kwastje en corrigeer je foutje.
  • Make-upkwast 224. Omdat deze kwast perfect is om oogschaduw  gelijkmatig op je oogleden aan te brengen. Het is dit seizoen de bedoeling dat je een matte natuurlijke kleur kiest en de look afmaakt met een spannende metallic eyeliner.
  • Pro Sculpting Cream (kleur Copper Beech). Een nieuw sculpting product in crèmevorm voor een soft effect. En de kleuren zijn dit seizoen… karamel, koper, chocola!

Ik heb je met deze winterkit even héél snel door de nieuwste make-up trends heen geleid. Op Trendystyle zullen we er de komende weken veel meer over publiceren. Stay tuned! En blijf vooral experimenteren met make-up en kleding! Dat houdt het leven leuk!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE