Mattia Harnacke. Deze jongeman is… hot!

Mattia Harnacke
Mattia Harnacke backstage bij Etro herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto

Laten we de week eens beginnen met een knappe jongeman op de cover van Trendystyle! Dit is Mattia Harnacke, fashion model (of course!).

Wij ontmoetten en fotografeerden Mattia tijdens de Milan Fashion Week. Deze jonge Adonis werd geboren in Italië en verhuisde op z’n tiende naar Australië. Daar voelde hij zich direct helemaal thuis. Het leven in de buitenlucht beviel hem direct.

Het moet in Australië geweest zijn dat Mattia een passie voor paardrijden heeft ontwikkeld (zijn Instagram staat er bol van!). Tijdens een concours werd hij ontdekt als model en zo kwam hij via een omweg weer in Milaan terug.

Het feit dat hij Italiaans spreekt, komt hem nu goed van pas. Mattia maakte een superstart in Milaan. Hij werkt met modehuizen als Giorgio Armani en Dolce & Gabbana.

Mattia heeft een tweelingbroer die ook in de mode werkt, maar anders dan Mattia staat hij achter de camera. Een model en een modefotograaf :-)

Oeps, we hebben nog niets gezegd over Mattia zelf. Maar eigenlijk spreken de foto’s voor zich. Deze jongeman is… hot!

Mattia Harnacke
Mattia Harnacke op de catwalk van Emporio Armani herfst winter 2017 2018, photo: courtesy of Emporio Armani
Mattia Harnacke
Mattia Harnacke backstage bij Etro herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE