Trendystyle.net | Fashion trends | Mannenshows in Milaan. Vandaag begonnen!

Mannenshows in Milaan. Vandaag begonnen!

Op dit moment ben ik in Milaan voor de mannenshows voor herfst winter 2014 2015 …

Mannenshows Milaan herfst winter 2014 2015 mannenshows-milaan-herfst-winter-2014-2015-01Op dit moment ben ik in Milaan voor de mannenshows voor herfst winter 2014 2015 die vanmorgen begonnen zijn. Ik maakte een slechte start. Om kwart voor 9 ontdekte ik in de taxi op weg naar Corneliani dat ik vergeten had om de batterij in mijn camera te doen. Dat is me nog nooit overkomen. Het probleem werd snel opgelost door een collega die mij een batterij leende, maar toch! Backstage bij Corneliani – in de ondergrondse gewelven van een kerkje in het centrum van Milaan – was het verder enorm druk en was het moeilijk fotograferen. Iedereen liep elkaar in de weg. Na deze moeizame start kwam de dag gelukkig goed op gang. De komende uren (en dagen!) meer uit Milano. Baci, Charlotte

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE