Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Laneige. Crèmes uit Zuid-Korea

Laneige. Crèmes uit Zuid-Korea

Na alle feestelijkheden is het (eindelijk) weer tijd voor mijn vakgebied: mode en beauty (voor …

laneigeNa alle feestelijkheden is het (eindelijk) weer tijd voor mijn vakgebied: mode en beauty (voor wie dat nog niet wist :-). Op dit moment ben ik in de ban van de cosmetica producten uit Zuid-Korea (de beauty addicts onder jullie zullen ze vast kennen – ze zijn overal op internet te koop). Het land loopt enorm voor op de rest van de wereld en de Zuid-Koreaanse vrouwen staan bekend om hun porseleinen huidjes. Die krijgen ze niet cadeau. Ze doen er alles aan om hun huid zo goed mogelijk te verzorgen. De producten zijn heel geavanceerd en de gemiddelde vrouw in Zuid-Korea gebruikt zo’n 10 tot 20 producten per dag.

Eén van de meest bekende cosmeticalijnen uit Zuid-Korea is Laneige (‘sneeuw’ in het Frans). Ik heb een setje op de kop getikt en ben de lijn aan het uitproberen. Mijn dagelijkse beautyroutine duurt nu heel wat langer omdat er verschillende producten na elkaar moeten worden gebruikt en dan nog het liefst met tussenpozen zodat het allemaal goed kan intrekken. Op dit moment gebruik ik ’s avonds: cleanser (met een lichte scrub), lotion (niet van deze lijn), een essence (concentratie van actieve bestanddelen) en een vochtinbrengende crème. De eerste dagen was mijn huid wat onrustig maar nu ziet’ie er steeds beter uit. Het is nog te vroeg om een definitief oordeel te geven, maar ik houd jullie op de hoogte.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE