Make-up trends lente zomer 2019. Met deze trend is je gezicht gelijk zomers!

Oranje is dé kleur voor deze zomer. We komen deze kleur ook in de make-up voor lente zomer 2019 tegen. Blush en bronzers krijgen een nieuwe betekenis.

Make-up trends lente zomer 2019
Make-up trends lente zomer 2019. Fashion show: Altuzzarra. Foto: Mauro Pilotto

Het is gedaan met lieflijk blozende bruidswangetjes en kunstig aangebrachte tanners, menen de make-up artists van MAC Cosmetics (en zij kunnen het weten). Dit seizoen draait het qua blush en bronzers allemaal om ‘echtheid’ en kracht.

Je ziet als het ware de invloed van de natuurlijke elementen op je gezicht. Als voorbeelden noemen de make-up artiesten van MAC de zonovergoten looks van Amazones, van surfers, atleten en nomaden. De zomerhitte valt van hun gezichten af te lezen.

Make-up trends lente zomer 2019
Make-up trends lente zomer 2019. Fashion show: Altuzzarra. Foto: Mauro Pilotto
Make-up trends lente zomer 2019
Make-up trends lente zomer 2019. Fashion show: Antonio Marras. Foto: Charlotte Mesman

De make-up looks voor lente en zomer 2019 zien er dus allemaal heerlijk ‘outdoors’ uit. Heel realistisch en in het geheel niet ladylike. Het gaat erom dat je je teint verwarmt, maar ga niet sculpten of schijnbare veranderingen in de structuur van je gezicht aanbrengen. Je hoeft trouwens niet per se blush of bronzer te gebruiken. Ook met crème-producten en lippenstiften in zonsondergangkleurtjes – van roze tot oranje (oranje is dé make-up kleur voor zomer 2019) – kun je schitterende effecten creëren.

Make-up trends lente zomer 2019
Make-up trends lente zomer 2019. Fashion show: Luisa Beccaria. Foto: Charlotte Mesman
Make-up trends lente zomer 2019
Make-up trends lente zomer 2019. Fashion show: Thom Browne. Foto: Mauro Pilotto

Michele Magnani, Global Make-up Artist MAC, geeft ons een superhandige, praktische tip mee. ‘Tip het product met je vingers op je jukbeenderen maar ook op de brug van je neus.’ Een andere tip komt van Lauren Parsons, eveneens van MAC: ‘Plaats je blush eerder centraal of wat lager in je gezicht dan te hoog. Te hoog op je jukbeenderen geeft je een te prinsesachtige look. Een lage blush oogt natuurlijker.’ En verder mag je je oogleden ook direct een oranjeachtig gloedje meegeven. Dat staat wel zo zonnig.

Aan de slag ermee, zouden wij zeggen. Weg met winterse snuitjes. Ga voor die sunkissed look!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE