Trendystyle.net | Fashion trends | Mode zomer 2019. Ken jij deze spijkergoed trends?

Mode zomer 2019. Ken jij deze spijkergoed trends?

Nooit eerder zagen we zoveel spijkergoed stijlen als voor lente en zomer 2019. We doen een greep in de vele jeans looks. Vijf stijlen om mee te experimenteren…

Modetrends zomer 2019. Spijkergoed
Modetrends zomer 2019. Spijkergoed. Fashion show: Fendi

Het is verwonderlijk hoeveel gedaantes spijkergoed kan aannemen! De modecollecties voor lente en zomer 2019 laten een indrukwekkende hoeveelheid stijlen en kleuringen zien. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Spijkergoed lente zomer 2019. Vijf verschillende stijlen

Hieronder vind je vijf verschillende stijlen die je vanzelfsprekend mag mixen en matchen. Bekijk ze maar eens. Je zult verbaasd staan over de verscheidenheid en het aanbod voor het nieuwe seizoen.

Utility stijl

De utility stijl, stoer en met een knipoog naar werkkleding, is deze zomer hot. Dit vertaalt zich in denim cargobroeken maar ook in stoere spijkerjacks met opgestikte zakken.

Modetrends zomer 2019. Spijkergoed
Modetrends zomer 2019. Spijkergoed. Fashion show: Alberta Ferretti. Foto links: Alberta Ferretti, rechts: Mauro Pilotto

Licht spijkergoed met veertjes

Licht gekleurd spijkergoed is een trend en wij vinden ‘m supercool. Licht spijkergoed staat vooral heel fris met wit of met blauwwit gestreepte kledingstukken. De modeontwerpers geven de look extra schwung door het spijkergoed met veertjes af te biezen.

Modetrends zomer 2019. Spijkergoed
Modetrends zomer 2019. Spijkergoed. Fashion show: Simonetta Ravizza. Foto: Mauro Pilotto

Tie Dye

Het is de zomer van het Tie Dye spijkergoed (persoonlijk mijn favoriet). Deze kleurtechniek uit de jaren ’70 is tegenwoordig weer helemaal actueel. Maar let ook op de vormgeving van de jeans creaties op de catwalk. Is die niet fantastisch? Grote roezen en opvallende strikken sieren het spijkergoed van nu.

Modetrends zomer 2019. Spijkergoed
Modetrends zomer 2019. Spijkergoed. Fashion show: MSGM. Foto: Mauro Pilotto

Superchic

Donker spijkergoed leent zich heel goed voor chique jeans creaties waar je zo mee naar kantoor kunt. Bekijk de creaties van Fendi maar eens! Het grappige is dat we hier, ondanks de elegante uitstraling, ook weer utility invloeden tegenkomen (zie de cargobroek en de grote opgestikte zakken op het jasje en de blazer).

Modetrends zomer 2019. Spijkergoed
Modetrends zomer 2019. Spijkergoed. Fashion show: Fendi

Scheuren en gaten

Het leek erop dat we het een beetje gehad hadden met al die scheuren en gaten en vintage looks maar klaarblijkelijk doen ze toch nog mee!

Modetrends zomer 2019. Spijkergoed
Modetrends zomer 2019. Spijkergoed. Fashion show: Blumarine. Foto: Mauro Pilotto

Voor nog meer spijkergoed trends voor lente zomer 2019, klik hier

Charlotte Mesman voor Trendystyle

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE