Make-up trends herfst winter 2017 2018. Véél mascara en sexy-dirty lippen

Mascara
Make-up trends herfst winter 2017 2018. Véél mascara. Make-up: Miranda Joyce voor M.A.C., photo: M.A.C

Heeft jouw mascara de neiging te klonteren? Laten we je dan gerust stellen. Het mag! Deze winter gaan we onze wimpers weer lekker boosten met primers, wimpertoefjes en veel mascara natuurlijk. We zagen het backstage bij de Fashion Show van MSGM. ‘De make-up look voor deze show is een beetje ‘dark’ maar ook ‘sexy and sinister’‘, vertelt make-up artist Miranda Joyce die samen  met het team van M.A.C de make-up look voor deze show verzorgt. ‘Het is het image van een interessante vrouw, een vrouw die je in een film van David Lynch zou kunnen zien.

Bekijk het video interview met Miranda Joyce maar eens. Met haar indicaties moet het vrij eenvoudig zijn deze look thuis zelf na te doen.

Make-up look: véél mascara en dirty rode lippen

We zetten de stappen nog even voor je op een rijtje:

  • Maak je huid op met zo min mogelijk foundation. Miranda Joyce gebruikte zo mogelijk alleen wat camouflage product (ze houdt niet van foundation). Zij ging voor Prep + Prime Moisture Infusion voor een gehydrateerde huid en werkte oneffenheden weg met M.A.C. Studio Finish SPF 35 Concealer.
  • De wimpers vragen alle aandacht. Miranda Joyce krulde ze en bracht een wimperprimer (False Lashes Maximizer) op de bovenste en onderste wimpers aan om ze voller en langer te maken. Waar nodig vulde ze ‘gaten’ met wimpertoefjes (30 Lash). En verder was het een kwestie van véél mascara (hier: In Extreme Dimension 3D Black Lash in 3D Black).
  • Ook de mond is belangrijk in deze look. Miranda Joyce koos de roodbruine kleur ‘Dare You’ van M.A.C maar interessanter nog is de manier waarop ze de monden van de meisjes opmaakte. Ze bracht de lippenstift wat slordig aan, ook een beetje buiten de mond contouren. Hierdoor krijg je die ‘dirty, sexy’ look. Proberen!
Mascara
Make-up trends herfst winter 2017 2018. Primer en véél mascara. Make-up: Miranda Joyce voor M.A.C., ph. Charlotte Mesman
Mascara
Make-up trends herfst winter 2017 2018. Wimperstukjes en véél mascara. Make-up: Miranda Joyce voor M.A.C., ph. Charlotte Mesman
Mascara
Make-up trends herfst winter 2017 2018. Mascara en dirty monden. Make-up: Miranda Joyce voor M.A.C., ph. Charlotte Mesman
Mascara
Make-up trends herfst winter 2017 2018. Een ‘dirty’ mond. Make-up: Miranda Joyce voor M.A.C., ph. Charlotte Mesman

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE