Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trend herfst 2015: véél mascara op boven- en onderwimpers

Make-up trend herfst 2015: véél mascara op boven- en onderwimpers

In de zomer houden we onze make-up NATUURLIJK. Naarmate de dagen verstrijken, gebruiken we steeds …

mascara-herfst-2015-01
Mascara op boven- en onderwimpers bij Blugirl herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto

In de zomer houden we onze make-up NATUURLIJK. Naarmate de dagen verstrijken, gebruiken we steeds minder uit het potje. Tijdens de vakantie komt er soms dagen geen make-up aan te pas. Wie wil er tijd verdoen met opmaken als buiten de zon schijnt en een schitterende zee je lokt om een duik te nemen?

Zelf heb ik mijn zomervakantie al achter de rug en gisteren pakte ik, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, het fotomateriaal van de internationale catwalk shows erbij. Geloof me, ik moest echt even wennen aan de maquillage s – wat een opgemaakte snoetjes – van de modellen. Dat ben ik niet meer gewend!

Wat me vooral opviel, was het gebruik van MASCARA. Vorig jaar zagen we op de catwalks al veel mascara, zowel boven als onder het oog. Sterretjes-ogen kwamen terug en zelfs ‘spinnenpootjes’ waren geoorloofd en HOT.

Ook de komende herfst (2015) gaan we weer helemaal aan de mascara. Op BOVEN- en ONDERWIMPERS brengen we laag over laag aan. Je mascara mag zelfs een beetje uitlopen en op de rand rond je ogen terecht komen. Dat leerden we van make-up artiest Petros Petrohilos die de make-up van Roberto Cavalli creëerde. Wil je al het accent op je wimpers leggen, zoals we op verschillende catwalks zagen, gebruik dan een lichte oogschaduw of trek dan een wit lijntje in je oog (zie de make-up van Paul & Joe).

Bekijk de foto’s maar eens en pak de trend op. Of laat ‘m nog even liggen tot het najaar, ook helemaal goed :-) Charlotte Mesman

mascara-herfst-2015-04
Make-up bij Roberto Cavalli herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto
mascara-herfst-2015-03
Mascara op boven- en onderwimpers (alleen bij de buitenste ooghoeken) N21 herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman
mascara-herfst-2015-02
Mascara op boven- en onderwimpers bij Paul & Joe herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE