Make-up. Hoe roze in je gezicht toch echt heel mooi kan zijn

Roze make-up
Roze make-up backstage bij Cividini zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Roze is en blijft een geliefde én vooral vrouwelijke kleur. Van bleekroze tot shocking pink tot fuchsia. Het zal je dan ook niet verbazen dat roze ook voor maquillages veel gebruikt wordt. Hoe ga je met roze om? We gaan het je uitleggen.

Roze is geen gemakkelijke kleur, zou je zo op het eerste gezicht denken. Roze oogleden en roze wangetjes spreken vaak niet echt aan. Toch kun je met roze tinten hele mooie en subtiele resultaten bereiken. Als je er maar op de juiste manier mee omgaat.

Roze make-up
Roze make-up backstage bij Christian Pellizzari zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Als je haren recht overeind gaan staan bij het enkele idee aan roze oogleden, dan heb je misschien gelijk. Maar dat betekent niet dat je roze oogschaduw ‘hands off’ is. Roze kun je namelijk heel mooi combineren met warme bruintinten. De bruintinten breng je dicht langs je wimpers aan. Je laat ze zachtjes vervagen en overvloeien in roze tinten. Een ander mooi resultaat bereik je door roze oogschaduw te combineren met een donker lijntje langs je wimpers. Een beetje mascara en je hebt de meest sensuele blik van de wereld.

Roze make-up
Roze make-up backstage bij Christian Pellizzari zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Vervang ook je eeuwige ‘naturel’ blush eens door een rozige blush. Roze doet het op iedere huidskleur goed – van blank tot donker -. Hoe lichter de roze tint hoe jonger. Vind je jezelf te oud voor zachtroze (baby)wangetjes, kies dan een donkerdere tint, bijvoorbeeld een oranjeroze tint die net meer roze in zich heeft dan de oranjerode blush die je gewoonlijk gebruikt.

Zoals altijd geldt ook voor roze make-up dat overdrijven nooit goed is. Gebruik dus niet én roze oogschaduw, én roze lippenstift én roze blush. Kies je voor felroze lippen, houd de ogen dan natuurlijk. Maak je je ogen roze op, kies dan voor je lippen een kleurloze of naturel gloss.

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend