Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Lippen om te zoenen

Lippen om te zoenen

Vraag een man waar hij het eerste naar kijkt in een vrouw en je hebt …

Lippen om te zoenen
Lippen om te zoenen

Vraag een man waar hij het eerste naar kijkt in een vrouw en je hebt grote kans dat hij ‘de mond’ antwoordt. Want laten we eerlijk zijn: een mooie mond is sexy! Dus zorg ervoor dat je dit geschenk van de natuur glanst en verleidt. Maar hoe doe je dat?

Allereerst door je lippen goed te verzorgen. Net als je huid hebben ook je lippen regelmatig een scrubbeurtje nodig. Je kunt dat doen door met een ruwe handdoek of een zacht borsteltje tegen je lippen te wrijven. Verwen je lippen daarna met een lipcrème.

Gebruik altijd een lipcrème of balsem. Kou, zon en wind zijn funest voor je lippen. Zorg ervoor dat je altijd een verzorgend product in je tas hebt zitten en bescherm je lippen vóór het naar buiten gaan (en niet pas als je al op de fiets zit).

Let op de kwaliteit van de balsem of crème die je gebruikt. Een goede balsem of crème onttrekt geen vocht aan je lippen (balsems en crème op basis van wax hebben daar een handje van). Gebruik een product met een verzorgende werking. Weet je niet welk product geschikt is voor jouw lippen, vraag het dan aan je schoonheidsspecialiste of in de parfumerie.

Trek nooit aan velletjes. Daarmee maak je het alleen maar erger.

Stel je lippen nooit onbeschermd bloot aan de zon. Ook je lippen kunnen verbranden. Er ontstaan dan lelijke blazen die littekens kunnen achterlaten.

Als je ouder wordt, worden de lipcontouren minder scherp. Er ontstaan kleine rimpeltjes en het lijkt wel of het pigment een beetje uitloopt. Er bestaan specifieke producten die de veroudering van de huid rond je lippen tegengaan. Begin er vroegtijdig mee. Je kunt ook een vochtinbrengende dag- en nachtcrème gebruiken. Masseer de crème in de huid rond je lippen.

Gebruik een vochtinbrengende en verzorgende lippenstift met een UV-filter. Trek eerst een lijntje rond je lippen met een lippotlood in nagenoeg dezelfde kleur als je lippen zelf. Breng de lippenstift zorgvuldig met een kwastje aan. Een mooi resultaat bereik je alleen als je er de tijd voor neemt.

Kies de kleur lippenstift die bij je past. Onthoud daarbij altijd dat donkere kleuren je lippen optisch kleiner doen lijken. Heb je smalle lippen houd de kleur dan licht.

Gloss is een wondermiddel! De glans doet je lippen voller en sensueler lijken. Breng de gloss met het bijbehorende kwastje aan op de boven- én onderlip. De neiging is groot om alleen gloss op de onderlip aan te brengen en dan lippen samen te knijpen waardoor de gloss ook op de bovenlip komt. Iedere keer dat je je lippen samenknijpt, verliest de gloss iets van zijn glans. Let er dus op dat je je lippen niet samenknijpt!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE