Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2019 2020 | Last minute kledingtips Feesten 2019. In hoge laarzen en beha naar het Kerstdiner

Last minute kledingtips Feesten 2019. In hoge laarzen en beha naar het Kerstdiner

De mode is het afgelopen jaar een stuk ’tuttiger’ geworden, maar ook minder preuts. Met hoge laarzen en in beha naar het Kerstdiner.

Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Philosophy by Lorenzo Serafini

Sta je vertwijfeld voor je kast omdat je (nog) niet weet wat je naar dat Kerstdiner of die Kerstborrel aan moet, probeer dan je hele denkschema om te gooien. Goud en zilver zijn altijd feestelijk, hoge pumps mogen, maar het mag ook anders. Denk out-of-the-box en combineer feestelijke items met alledaagse maar supercoole kledingstukken of modeaccessoires.

  • Heeft iedereen dat glitterrokje al gezien? Geeft niet want het krijgt een heel andere feeling als je er in plaats van hoge hakken je nieuwe hoge laarzen onder draagt.
  • Kent iedereen die zwartfluwelen broek nu wel? Geef hem een nieuwe twist door ‘m met een blazer en een chique beha te dragen!
  • Geen geschikte jurk in je kast, kijk bij je onderjurkjes. Hangt er een mooi exemplaar bij, draag ‘m dan met een grote blazer en wederom een paar stoere laarzen.
  • Is een beha of topje niets voor jou, trek dan die stoere trui aan maar dan wel met een feestelijke gouden of zilveren rok eronder.
  • Geen rok voorhanden, draag die trui dan over een jurk.
  • Kijk ook eens bij je zomerjurken. Zit er iets bruikbaars bij? Wat gebeurt er als je er twee over elkaar draagt? Een zwart doorzichtige met daaronder een klein wit jurkje bijvoorbeeld. Of een bohemien jurk met daaronder een kanten jurkje en een ceintuurtje in je middel om dat slobberige van je bohemien jurk in te tomen.
  • Ben je een aanhanger van de tuttige maar supervrouwelijke bourgeois modetrend, ga dan voor een hooggesloten jurk of blousje met strik. Een mooi coltruitje eronder tegen de kou waar je wel nog even sierlijk oma’s broche op spelt.

De mode hangt dit jaar aan elkaar van uitersten, en juist dat maakt het zo leuk. Dus stoeien maar met feestelijke en alledaagse items! Mix and match ze naar hartelust. Maak het een tikje brutaal, eigenwijs, provocerend, punk of supertuttig. Laat je inspireren door de outfits hieronder.

Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Philosophy by Lorenzo Serafini
Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Missoni
Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Altazurra. Foto: Mauro Pilotto
Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Alexander McQueen. Foto: Mauro Pilotto
Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Antonio Marras
Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Paul & Joe. Foto: Mauro Pilotto
Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Saint Laurent
Last minute kledingtips Feesten 2019
Last minute kledingtips Feesten 2019. Ermanno Scervino

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE