Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Deze pittige korte kapsels dragen we in zomer 2022

Deze pittige korte kapsels dragen we in zomer 2022

De haartrends voor zomer 2022 liegen er niet om. De korte kapsels hebben een unieke, sterke uitstraling. We hebben drie power haarsnitten voor je.

Korte kapsels voor lente zomer 2022
Pittige korte kapsels voor lente zomer 2022. Foto Charlotte Mesman

Tijdens de Fashion Weeks zagen we alle mogelijke korte en halflange kapsels voorbijkomen. Van bob kapsel tot bixie en pixie hair cut. Hadden de fashion modellen voorheen eigenlijk altijd lang haar, vandaag de dag is dat wel anders. Ook voor hen geldt de alles overheersende trend dat persoonlijkheid voorop staat. Dit zie je ook terug in de haartrends voor zomer 2022.

Lang haar is er natuurlijk nog wel (en zal er altijd zijn) maar wil je scoren, dan is een halflang of kort kapsel dé manier. Deze haarlengtes zijn bij uitstek geschikt om je te profileren.

Haartrends 2022. Pittige kapsels
Haartrends 2022. Pittige kapsels voor het nieuwe jaar. Model Steinberg. Foto: Charlotte Mesman

Neem nu een model als de Russische (Sofia) Steinberg (met de voornaam tussen haakjes want die gebruikt ze niet). Zij heeft een pittig kort bobkapsel met een lange pony. De kracht van dit kapsel zit ‘m in de botte haarlengte en de inktzwarte haarkleur. Haarsnit en haarkleur versterken elkaar.

Let op. Onthoud dat je haarsnit altijd de basis is. Stem daar je haarkleur op af.  

Haartrends 2022. Pittige kapsels
Pittige korte kapsels voor lente zomer 2022. Model Sora Choi. Foto Charlotte Mesman

Een ander model waar we dit seizoen tijdens de Fashion Weeks voor zomer 2022 niet omheen konden, is de Zuid-Koreaanse Sora Choi. Zij verruilde haar halflange kapsel voor een bixie cut, een kapsel dat het midden houdt tussen een bob en een pixie. Spannende bril erbij en je hebt een power look (sigaret achterwege laten!).

Haartrends 2022. Pittige kapsels
Haartrends 2022. Pittige kapsels. Model Greta Hofer. Foto: Charlotte Mesman

Het derde kapsel waar wij ons graag door laten inspireren, is dat van het Oostenrijkse model Greta Hofer. Zij heeft een klassieke pixie cut, een haarsnit die nog altijd geldt als één van de meest karakteristieke en charmante kapsels. Het is op zich al zo uitgesproken dat je het geen kracht hoeft bij te zetten met een statement haarkleur (maar dat mag natuurlijk wel).

Bekijk de kapselfoto’s maar eens. Zit jouw nieuwe power hair cut ertussen?

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE