Trendystyle.net | The Blonde Potato | Jouw kind en surfen op internet

Jouw kind en surfen op internet

Hoeveel vrijheid geef je je kind als het op internet wil rondsurfen? Kinderen kruipen steeds …

Kinderen en internetHoeveel vrijheid geef je je kind als het op internet wil rondsurfen?

Kinderen kruipen steeds vroeger achter de computer en weten al op zeer jonge leeftijd met internet om te gaan. Maar hoe ga jij met een ‘surfend’ kind om?

Het is een vraag waar moeders van jonge kinderen (maar ook van puberende jeugd) tegenwoordig steeds vaker tegenaan lopen. Wat doe je om te voorkomen dat je kind wordt blootgesteld aan materiaal dat (nog) niet voor zijn of haar ogen bestemd is? Wat doe je om het af te schermen van erotisch materiaal en agressieve, misschien wel gewelddadige beelden en teksten?

Verbied je je kind om bepaalde dingen op internet niet te doen en vertrouw je erop dat het goed komt? Of ben je zo technisch dat je het voor elkaar hebt gekregen om een surf-beveiliging of kinder-server in te stellen (en vertrouw je daarop)? Of geloof je misschien meer in het samen internetten? Verkennen jij en je kind, net zoals dat met de echte wereld het geval is, samen internet en leer je je kind de gevaren kennen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE