Karlie Kloss met langer, blond haar. Mooi?

karlie-kloss-paris-fashion-week-2015-02Karlie KlossKarlie KlossKarlie Kloss is het ‘topmodellen stadium’ voorbij, of ‘erover heen!’. Ze is een ICONISCH model. Ze past in het rijtje van Gisele Bündchen, Natalia Vodianova en Coco Rocha (daarom heeft ze ook een body guard, zie de laatste foto). Dit zijn uitzonderlijke modellen die dan misschien niet bij het grote publiek bekend zijn, maar wel in het geheugen van de modevakmensen gegrift staan. Tijdens de modeweek liep Karlie de show van Isabel Marant. Ze heeft op dit moment weer wat langer haar met een blonde gloed erover. Ik vind dat het haar goed staat. Wat vinden jullie ervan?

 

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.