Kapseltrends zomer 2020. Deze hoge paardenstaarten geven je een VIP-look

Hoge paardenstaarten hebben een glam uitstraling en een liftend effect. Geen wonder dat dit kapsel ook dit seizoen weer tot de favoriete haarstylingtrends hoort.

Kapsels lente zomer 2020. Hoge paardenstaarten
Kapseltrends zomer 2020. Deze hoge paardenstaarten geven je een VIP-look. Karina Nigay. Foto: Charlotte Mesman

Ben je op zoek naar een instant kapsel dat je look luister bijzet, denk dan eens aan een hoge paardenstaart. De fashionista’s kennen de kracht van dit kapsel. Hoge paardenstaarten hebben een glam uitstraling en een ‘dubbel’ liftend effect: met een hoge paardenstaart lijk je langer van stuk en je gezicht krijgt een natuurlijke lifting, zeker als je voor een vrij strakke staart gaat. Geen wonder dat de hoge ponytail ook voor lente zomer 2020 tot de kapseltrends behoort.

Kapsels lente zomer 2020. Hoge paardenstaarten
Kapseltrends zomer 2020. Deze hoge paardenstaarten geven je een VIP-look. Coco Rocha. Foto: Mauro Pilotto

De glam uitstraling van de hoge paardenstaart staat (en valt) met je haarstyling. Zorg dat je het haar heel netjes uit je gezicht wegtrekt. Je hoeft het niet stijf te stylen met gel maar de haartjes moeten wel geordend naast elkaar liggen.

Kapsels lente zomer 2020. Hoge paardenstaarten
Kapseltrends zomer 2020. Deze hoge paardenstaarten geven je een VIP-look. Foto: Mauro Pilotto

Om de hoge paardenstaart ook echt ‘hoog’ te maken, draai je een vrij dikke haarlok om het elastiek waarmee je de paardenstaart boven op je hoofd hebt vastgebonden. Met behulp van die haarlok creëer je een soort knot bovenop je hoofd krijgt. Heb je ultralang haar dan is er verder niet veel meer voor nodig om deze look te completeren. Je hoeft er dan alleen nog maar voor te zorgen dat de staart zelf steil en glad is.

Kapsels lente zomer 2020. Hoge paardenstaarten
Kapseltrends zomer 2020. Deze hoge paardenstaarten geven je een VIP-look. Karina Nigay. Foto: Charlotte Mesman

Heb je vrij kort haar, dan kun je overwegen om je staart te verlengen met een haarstuk. Bind het haarstuk samen met de paardenstaart bovenop je hoofd vast. Simpel maar wel goed voor een spannende look.

Vergeet verder niet om je wenkbrauwen mooi op te maken. Een hoge paardenstaart verlegt het accent naar je ogen. Omdat dit kapsel op zich al vrij dramatisch is, kun je de oogmake-up natuurlijk houden.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE