Home | Kapsels bij Gianfranco Ferré. De wind van voren!

Kapsels bij Gianfranco Ferré. De wind van voren!

gianfranco-ferre-backstage-02 gianfranco-ferre-backstage-03 gianfranco-ferre-backstage-04 gianfranco-ferre-backstage-05Ik ben helemaal weg van de kapsels bij de Gianfranco Ferré show. De hair stylisten hadden twee rollen achter op het hoofd gemaakt, er toen plukjes uitgehaald en die helemaal stijf gespoten met lak. Daardoor leek het alsof de modellen de wind van voren kregen. Op catwalk zag het er echt super uit. Op Trendstyle publiceren we binnenkort een ‘step by step’ waarin we uitleggen hoe je dit kapsel zelf kunt nadoen. Maar nu eerst… buona notte! Baci uit Milaan!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE