Trendystyle.net | Na mode komt… zonneschijn!

Na mode komt… zonneschijn!

Het is toch niet te geloven…! De modeweek in Milaan is voorbij, het doek is …

milaan-modeshows04 milaan-modeshows03 milaan-modeshows02Het is toch niet te geloven…! De modeweek in Milaan is voorbij, het doek is gevallen… en de zon komt door. Weg natte sneeuw en barre temperaturen. Het was hier in Milaan vandaag een stralende dag en in de zon steeg het kwik richting de 20 graden. Ik ben de hele dag bezig geweest om materiaal te verwerken maar ben tegen de avond even de stad in gegaan. En het was heerlijk. Op deze foto’s zie je de omgeving rond Santa Maria delle Grazie en het gebouw waar Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci te zien is. Ik zag dit kunstwerk zo’n twintig jaar geleden en ken deze omgeving goed maar ben altijd nog onder de indruk van de charme van deze zone. Morgen een rustdag en dan… Parijs! Au revoir! Maar misschien bericht ik jullie nog voor mijn vertrek :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE