Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapsels en haar trends lente zomer 2020 | Haarstyling 2020. Trend alert. Keurig gekapte hoofden komen terug!

Haarstyling 2020. Trend alert. Keurig gekapte hoofden komen terug!

Haal de krulspelden maar weer tevoorschijn. De kapsel trends voor 2020 laten een terugkeer naar DIY ‘kappershoofden’ zien. Alsof je zo uit de kapsalon komt zetten met een keurig gekapt hoofd.

Kapsel trends 2020. Haarstyling
Kapsel trends 2020. Haarstyling. Modeshow: Borbonese. Foto: Charlotte Mesman

Opmerkelijk: kappershoofden komen terug. Van die keurig gekapte hoofden zoals in de jaren ’60. Gaan we dus toch weer het huis schoonmaken met krullers in ons haar :-) Wellicht heeft het zijn charme. Maar laten we even bij het begin beginnen. Korte jongensachtige koppies zijn hot, en gelaagde jaren ’80 kapsels à la Rod Stewart zijn cool. Maar zoals altijd volgt op elke trend een tegentrend. Nou, het is zover! De kapseltrends voor 2020 bewegen zich langzaam maar zeker weer naar wat meer ‘gecontroleerde’, ‘gestructureerde’ en vooral supervrouwelijke hoofden. Het zal nog wel even duren voordat ze echt gaan zien. Maar wij kijken nu eenmaal graag vooruit :-)

Kapsel trends 2020. Haarstyling
Kapsel trends 2020. Haarstyling. Modeshow: Borbonese. Foto: Charlotte Mesman

‘Bon ton’ en ‘elegant’ zijn de nieuwe sleutelwoorden voor wat betreft de allernieuwste kapsel- en haarstylingstrends. De nieuwe elegante hoofden gaan hand in hand met de nieuwe elegante mode. Bij een vrouwelijk tailleurtje draag je zijdezachte krullen. Bij een klassiek jurkje draag je een carré met zachte lijnen.

Kapsel trends 2020. Haarstyling
Kapsel trends 2020. Haarstyling. Modeshow: Paco Rabanne. Foto: Mauro Pilotto

Want zacht en vloeiend zijn de allernieuwste haarcoupes. Uitdunnen is er niet meer bij. Forget laagjes. De allernieuwste kapseltjes zijn geraffineerd en volumineus, met een knipoog naar het verleden. Maar let op: touperen is not done, dat is zo passé! We leven in 2020, hoor!

Kapsel trends 2020. Haarstyling
Kapsel trends 2020. Haarstyling. Modeshow: Borbonese. Foto: Charlotte Mesman

Deze allernieuwste kapseltrends voor 2020 drukken ook hun stempel op de haarkleurtrends. Sowieso gingen we al richting meer organische en minder contrasterende kleuren. Wel nu, de haarkleuren worden zo mogelijk nog chiquer. Tonsuurton is de mode. En – houd je vast – BEIGE is de kleur!

Even wennen? We zijn het helemaal met je eens. Na al die vrijgevochten beach waves en zoute salt spray lokken van de afgelopen zomers is zo’n met keurig gekapt krulspeldenhoofd echt een enorme ommezwaai. Maar misschien is het leuk om alvast met het idee te gaan spelen.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE