Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapsel trend voorjaar 2016: laagjes kapsels met pony

Kapsel trend voorjaar 2016: laagjes kapsels met pony

De haartrends voor 2016 komen aan ieders smaak en haartype tegemoet. Aan de ene kant …

gelaagd-dameskapsel-02
Gelaagd geknipt kapsel voor zomer 2016 op de catwalk van Elisabetta Franchi, ph. Mauro Pilotto

De haartrends voor 2016 komen aan ieders smaak en haartype tegemoet. Aan de ene kant zien we lange, wilde en (ogenschijnlijk) ongetemde manen die wapperen in de wind. Aan de andere kant zien we halflange kapsels die heel pittig in laagjes zijn geknipt. Dit type kapsel wordt vaak gecombineerd met pony.

Het mag je misschien in de oren klinken als de ‘lob-kapsels’ van 2015, maar de mood voor 2016 is anders. De kapseltjes van nu zijn scherper gelaagd en vertonen spannende rock/punk invloeden. Ze worden gecombineerd met pony’s die vrij kort zijn en soms eveneens gelaagd.

Gelaagd kapsel backstage bij costume National lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
Gelaagd kapsel backstage bij costume National lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

De styling vraagt om een heleboel beweging waardoor de laagjes maximaal tot zijn recht komen. Denk hierbij aan natuurlijke slag.

Vanzelfsprekend moet een gelaagd kapsel goed genkipt zijn en regelmatig worden bijgehouden. Maar verder heb je er vrij weinig omkijken naar.

De stijl is supertrendy en wordt helemaal hot als ‘m met een uitgesproken haarkleur combineert. Zoals je ziet, kiezen veel fashion modellen voor platina- of zelfs grijsblond of voor een chocoladebruine kleur.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE