Kapsel ideeën voor de Feesten. Zoek je party kapsel uit!

Op zoek naar een kapsel voor Kerstmis of Oud-en-Nieuw? De partykapsels zijn eenvoudig maar stijlvol. Met haar accessoires voeg je een feestelijke touch toe.

Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Modeshow: Stella Jean. Foto: Mauro Pilotto

De actuele kapsel- en haartrends zijn: natuurlijk. Er komen geen ingewikkelde toestanden of kunstige haardrachten aan te pas. Wordt het haar los gedragen, dan zit er een natuurlijke slag in. Verder zien we vlechten en  opsteekkapseltjes, veelal met een wat lagere knot of paardenstaart. En natuurlijk spelen we met de textuur. Lichte wet looks zijn nog steeds een trend.

We hebben een aantal kapsels voor je uitgezocht om je door te laten inspireren. Voor de Feestdagen maar ook voor een doordeweekse dag of een gezellig avondje. Want dat is het leuke aan deze kapsels. Het zijn geen uitgesproken party kapsels maar gewoon mooie haardrachten waarmee je op elk moment en in elke gelegenheid goed wegkomt.

Zijscheiding

Een zijscheiding geeft je look altijd iets geraffineerds. Dat zal ook komen door de lange kant van het haar die over je gezicht ligt. Je kunt je zijscheiding zo laag maken als je wilt. Hoe lager, hoe moderner. Draag je altijd al een zijscheiding, probeer ‘m dan eens naar de andere kant van je hoofd te verleggen. Dat kan een verrassend resultaat opleveren. Draag de rest van je haar in losse krul of slag.

Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Modeshow: Anteprima. Foto: Mauro Pilotto

Als klein detail kun je een schuifspeldje in de lange kant van je haar aanbrengen. Je ziet het: we houden het dit seizoen simpel.

Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Modeshow: Blumarine. Foto: Mauro Pilotto

Middenscheiding

Middenscheidingen zijn dit seizoen ontzettend populair. Ook de fashionista’s zweren er op dit moment bij. Draag je je haar tijdens de Feesten los met een middenscheiding, kies dan je haarproducten met zorg zodat je haar een mooie textuur met een beetje volume heeft. Probeer een volumizing mousse of een dry shampoo.

Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Modeshow: N21. Foto: Mauro Pilotto

Vlechten

Vlechten zijn altijd feestelijk. We zochten een vlechtkapsel van Max Mara voor je uit. Het haar is van achteren ingevlochten. De vlecht loopt door tot het alleruiterste haarpuntje. Let ook op de wet look textuur. Het haar wordt in een zijscheiding gedragen en is aan de voorkant wat ophoog gekamd zoals we dat in de jaren ’80 wel zagen.

Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Modeshow: Max Mara. Foto: Mauro Pilotto
Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Modeshow: Max Mara. Foto: Mauro Pilotto

Haarbanden en spelden

Qua haaraccessoires gaan we dit seizoen vooral dikke haarbanden en grote spelden zien. De haarbanden zijn opgevuld en van fluweel. Voor de Feesten zijn haarbanden met pareltjes een absolute hit. Hetzelfde geldt voor de haarspelden. Die zijn dit seizoen vaak met pareltjes versierd. Een andere trend is tortoise (schildpadmotief).

Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Modeshow: Stella Jean. Foto: Mauro Pilotto
Feestkapsels 2019
Feestkapsels. Wordt dit jouw partykapsel? Foto: Charlotte Mesman

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en laat je inspireren.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE