Trendystyle.net | The Blonde Potato | Japanse les! Curry en dumplings. Oishi!

Japanse les! Curry en dumplings. Oishi!

Iedereen die The Blonde Potato een beetje volgt, weet inmiddels dat ik Tomoko-san, een Japanse …

Japanse les in... Japans eten
Japanse les in… Japans eten

Iedereen die The Blonde Potato een beetje volgt, weet inmiddels dat ik Tomoko-san, een Japanse superkok, heb leren kennen. Tomoko-san heeft het op zich genomen om mij in te wijden in de Japanse cultuur (wat een taak!).

Gisteren lunchte ik bij haar thuis en als dank nam ik deze pastelkleurige rozen voor haar mee. En laat ik gelijk een misverstand uit de wereld helpen. Japanners eten niet alleen sushi en sashimi!

Japanse les
Japanse les in… Japans eten
dumplings03
Japanse les in… Japans eten. Dumplings
dumplings01
Japanse les in… Japans eten

De Japanse keuken is enorm uitgebreid. Daar kom ik nu wel achter. Gisteren verraste onze superkok – met vele jaren ervaring – mij met curry met rijst en dumplings als dessert. Allemaal zo heerlijk!

Ik ben ik helemaal weg van de dumplings die ze in vijf minuten voor mijn ogen uit een beetje rijstpoeder maakte. Stel je voor dat je dit voor gasten in Nederland maakt – dan sla je een enorm goed figuur! Serveer de dumplings met een beetje ijs, wat vruchten en zoete rode-bonen-pasta. Helemaal top!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE